Chord Gitar AKD Band feat. Agung Pradanta, Icha Eviana – Sadar Diri

Berikut ini merupakan Chord Gitar AKD Band feat. Agung Pradanta, Icha Eviana – Sadar Diri. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu AKD Band feat. Agung Pradanta, Icha Eviana – Sadar Diri, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar AKD Band feat. Agung Pradanta, Icha Eviana – Sadar Diri.

Capo di fret 5

(Intro)      ..

                               
cen aku sing kleru.. nggugu omonganmu..
                           
aku tak sing ngalah.. wis ora betah..
              
yen tak terus-teruske..
            
aku mung loro dewe..
                    
cukup semene tak bubarke..

                               
cen bener kandaku.. cen leres pikirku..
                     
tekamu mung nglarani atiku..
             
ra bakal tak baleni..
          
opo meneh dadi siji
                          
cukup reti.. ben Gusti sing mbiji..

              
sok kowe bakal ngerti..
              
loro sing tak rasakke
                        
cukup semene ra tak teruske..

(Chorus)
                
sewu siji sing purun nompo..
             
yen lakumu nggawe loro..
                    
bolan-baleni dolanan ati..

             
aku pancen ra sempurna
              
nduwe ku mung setia..
                           
ra sah nggetuni dinggo sadar diri..

(Int.)       ..

              
sok kowe bakal ngerti..
              
loro sing tak rasakke
                        
cukup semene ra tak teruske..

(Chorus)
                
sewu siji sing purun nompo..
             
yen lakumu nggawe loro..
                    
bolan-baleni dolanan ati..

             
aku pancen ra sempurna
              
nduwe ku mung setia..
                           
ra sah nggetuni dinggo sadar diri..

                            
 aku sadar diri ku sing dolanan ati
                   
 gawe gelo atimu, nyuwun pangapuramu..
                                
 ra bakal tak baleni aku sing nglarani..
                              
pengenku siji bebarengan koyo wingi..

(Chorus)
                
sewu siji sing purun nompo..
             
yen lakumu nggawe loro..
                    
bolan-baleni dolanan ati..

             
aku pancen ra sempurna
              
nduwe ku mung setia..
                           
ra sah nggetuni dinggo sadar diri..
         
ra sah nggetuni..
                  
 dinggo sadar diri..



AKD Band feat. Agung Pradanta, Icha Eviana - Sadar Diri[

(Intro)      ..

                              
cen aku sing kleru.. nggugu omonganmu..
                           
aku tak sing ngalah.. wis ora betah..
              
yen tak terus-teruske..
            
aku mung loro dewe..
                    
cukup semene tak bubarke..

                              
cen bener kandaku.. cen leres pikirku..
                     
tekamu mung nglarani atiku..
             
ra bakal tak baleni..
          
opo meneh dadi siji
                          
cukup reti.. ben Gusti sing mbiji..

             
sok kowe bakal ngerti..
              
loro sing tak rasakke
                       
cukup semene ra tak teruske..

(Chorus)
               
sewu siji sing purun nompo..
             
yen lakumu nggawe loro..
                   
bolan-baleni dolanan ati..

            
aku pancen ra sempurna
              
nduwe ku mung setia..
                          
ra sah nggetuni dinggo sadar diri..

(Int.)       ..

             
sok kowe bakal ngerti..
              
loro sing tak rasakke
                       
cukup semene ra tak teruske..

(Chorus)
               
sewu siji sing purun nompo..
             
yen lakumu nggawe loro..
                   
bolan-baleni dolanan ati..

            
aku pancen ra sempurna
              
nduwe ku mung setia..
                          
ra sah nggetuni dinggo sadar diri..

                           
 aku sadar diri ku sing dolanan ati
                  
 gawe gelo atimu, nyuwun pangapuramu..
                               
 ra bakal tak baleni aku sing nglarani..
                             
pengenku siji bebarengan koyo wingi..

(Chorus)
               
sewu siji sing purun nompo..
             
yen lakumu nggawe loro..
                   
bolan-baleni dolanan ati..

            
aku pancen ra sempurna
              
nduwe ku mung setia..
                          
ra sah nggetuni dinggo sadar diri..
         
ra sah nggetuni..
                 
 dinggo sadar diri..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar AKD Band feat. Agung Pradanta, Icha Eviana – Sadar Diri yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar AKD Band feat. Agung Pradanta, Icha Eviana – Sadar Diri, Lirik Lagu AKD Band feat. Agung Pradanta, Icha Eviana – Sadar Diri, Kunci Gitar AKD Band feat. Agung Pradanta, Icha Eviana – Sadar Diri

Post Your Thoughts