Chord Gitar Akhire Pisahan – AKD Band feat. Aftershine

Berikut ini merupakan Chord Gitar Akhire Pisahan – AKD Band feat. Aftershine. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Akhire Pisahan – AKD Band feat. Aftershine, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Akhire Pisahan – AKD Band feat. Aftershine.

(Intro)       

  
titip kembang iki
       
dinggo wong sing tak tresnani
                    
dijogo lan ojo nganti ilang..

      
masio ra sesandingan
      
ning ati tetep sayang
                       
ning mburimu aku wis berjuang..

                      
nanging opo kabeh iki raono artine
  
kowe milih ninggal tresno
  
tulus sing tak jogo
         
kembange wis layu..
        
koyo janjimu ning aku..

(Chorus)
             
tresnoku wis ilang
             
kabur koyo layangan..
                         
kowe sing tak sayang akhire pisahan..
           
 tak cobo nglalekne
                    
 kenangan sing nggawe aku loro
                          ()
ikhlas kowe lungo, aku orapopo..

(Int.)       
           ha..     a.. hu..

  
titip kembang iki
       
dinggo wong sing tak tresnani
                    
dijogo lan ojo nganti ilang..

      
masio ra sesandingan
      
ning ati tetep sayang
                       
ning mburimu aku wis berjuang..

                      
nanging opo kabeh iki raono artine
  
kowe milih ninggal tresno
  
tulus sing tak jogo
         
kembange wis layu..
        
koyo janjimu ning aku..

(Chorus)
             
tresnoku wis ilang
             
kabur koyo layangan..
                            
kowe sing tak sayang akhire pisahan..
           
 tak cobo nglalekke
                    
 kenangan sing nggawe aku loro
         
ikhlas kowe lungo..

             
tresnoku wis ilang
             
kabur koyo layangan..
                            
kowe sing tak sayang akhire pisahan..
           
 tak cobo nglalekne
                    
 kenangan sing nggawe aku loro
                           
ikhlas kowe lungo, aku orapopo..
            
a..aaaa..aa.. aku lilo..
                          
dadio wong liyo.. ning uripku..



AKD Band feat. Aftershine - Akhire Pisahan[

(Intro)       

  
titip kembang iki
       
dinggo wong sing tak tresnani
                    
dijogo lan ojo nganti ilang..

      
masio ra sesandingan
      
ning ati tetep sayang
                       
ning mburimu aku wis berjuang..

                      
nanging opo kabeh iki raono artine
  
kowe milih ninggal tresno
  
tulus sing tak jogo
         
kembange wis layu..
        
koyo janjimu ning aku..

(Chorus)
             
tresnoku wis ilang
             
kabur koyo layangan..
                         
kowe sing tak sayang akhire pisahan..
           
 tak cobo nglalekne
                    
 kenangan sing nggawe aku loro
                          ()
ikhlas kowe lungo, aku orapopo..

(Int.)       
           ha..      a.. hu..

  
titip kembang iki
       
dinggo wong sing tak tresnani
                    
dijogo lan ojo nganti ilang..

      
masio ra sesandingan
      
ning ati tetep sayang
                       
ning mburimu aku wis berjuang..

                      
nanging opo kabeh iki raono artine
  
kowe milih ninggal tresno
  
tulus sing tak jogo
         
kembange wis layu..
        
koyo janjimu ning aku..

(Chorus)
             
tresnoku wis ilang
             
kabur koyo layangan..
                            
kowe sing tak sayang akhire pisahan..
           
 tak cobo nglalekke
                    
 kenangan sing nggawe aku loro
         
ikhlas kowe lungo..

             
tresnoku wis ilang
             
kabur koyo layangan..
                            
kowe sing tak sayang akhire pisahan..
           
 tak cobo nglalekne
                    
 kenangan sing nggawe aku loro
                           
ikhlas kowe lungo, aku orapopo..
            
a..aaaa..aa.. aku lilo..
                          
dadio wong liyo.. ning uripku..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Akhire Pisahan – AKD Band feat. Aftershine yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Akhire Pisahan – AKD Band feat. Aftershine, Lirik Lagu Akhire Pisahan – AKD Band feat. Aftershine, Kunci Gitar Akhire Pisahan – AKD Band feat. Aftershine

Post Your Thoughts