Chord Gitar Aku Cah Kerjo (ft. Sasha Anezkha) – Pendhoza

Berikut ini merupakan Chord Gitar Aku Cah Kerjo (ft. Sasha Anezkha) – Pendhoza. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Aku Cah Kerjo (ft. Sasha Anezkha) – Pendhoza, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Aku Cah Kerjo (ft. Sasha Anezkha) – Pendhoza.

(Intro) 
           
           

                  
bebasan nunggu mongso rendeng
                 
anggongku le ngenteni koe
                          
wes ono sesasi genep dino iki

                      
mas yen pancen tresno ku iki
                  
mbo.. anggep ra ono gunane
                          
aku ra kuciwo lan aku ra loro

(Chorus)
                 
dek lunga ku ra kekes cidro
                
aku lagi pengen mikir kerjo
                            
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

                    
dek tresna ku mung siji kowe
                    
langit bumi kang dadi seksine
                            
yen neng ati ra ono wanito liyo

                 
kowe ra sah sok mutusi
               
aku ra neng endi endi
                        
aku lungo amung nggolek rejeki

(Rapp)

 pangapurane awakku ra tau nyanding
     
sliramu mergo tuntutan kerjoku nganti
             
ora nduwe wektu
                 
wektu kanggo ngancani ugo ngeterke

nyanyi, kowe kudu ngerti lungaku
          
golek rejeki, dongakno lakuku
                 
ngayahi kewajibanku
                 
senajan abot kanggomu nanging
                          
kuatno atimu, wes dadi kahanan
                 
aku lungo adoh paran
            
ora bakal kelegan
                   
nyanding wedokan liyan

(Chorus)
                 
dek lunga ku ra keget cidro
                
aku lagi pengen mikir kerjo
                        
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

                    
dek tresna ku mung siji kowe
                    
langit bumi kang dadi seksine
                         
yen neng ati ra ono wanito liyo

(Rapp)

 ojo keloro-loro
                 
lungaku ra keget cidro
              
opo meneh nganti mikir
            
aku wes ora tresno
                  
yo mung kowe sing tansah
                 
ono neng njero dodo
               
ra ono trensno liyo
                 
mergo aku tansah setio
             
kudu percoyo tresnaku
              
iki mung siji kowe
             
wani sumpah mati
                  
neng ati ra ono liyane
               
janjiku tak buktekke
                
ora mung ono lambe
                 
tunggunen baliku bebrayan
               
tekane sak lawase

(Chorus)
                 
dek lunga ku ra keget cidro
                
aku lagi pengen mikir kerjo
                        
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

                    
dek tresna ku mung siji kowe
                    
langit bumi kang dadi seksine
                         
yen neng ati ra ono wanito liyo

                 
kowe ra sah sok mutusi
               
aku ra neng endi endi
                        
aku lungo amung nggolek rejeki

(Rapp)

 anggonku ngabari
                  
yo mung lewat bbm-an
               
kadang sinyal angel
                 
marai dadi penghalang
               
neng yo kudu sabar,
                  
ora usah nggo nesunan
               
mergo trenso kui
                 
mestine akeh pacoban
                 
sing tak jaluk kowe
                   
ojo nganti ilang roso
              
senajan aku kerep
                  
gawe gelo lan kuciwo
            
jembarno atimu
                   
sak jembare laut samudro
              
kowe kudu ngerti
                
yen aku iki cah kerjo

                   
mas yen pancen kuwi karepmu
                   
aku yo mung tansah biso nunggu
                            
tak kuatne atiku tanpo sliramu

                 
mas nadyan kowe lungo kerjo
                    
sing tak jaluk kowe tetep setio
                        
ojo nganti ke gudo wanito liyo

                        
sabaro aku yo mung cah kerjo

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Aku Cah Kerjo (ft. Sasha Anezkha) – Pendhoza yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Aku Cah Kerjo (ft. Sasha Anezkha) – Pendhoza, Lirik Lagu Aku Cah Kerjo (ft. Sasha Anezkha) – Pendhoza, Kunci Gitar Aku Cah Kerjo (ft. Sasha Anezkha) – Pendhoza

Post Your Thoughts