Chord Gitar Aku Cinta Aku Sayang – Ratna Antika

Berikut ini merupakan Chord Gitar Aku Cinta Aku Sayang – Ratna Antika. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Aku Cinta Aku Sayang – Ratna Antika, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Aku Cinta Aku Sayang – Ratna Antika.

(Intro)    
           

                   
sing nggawe bingung atiku
                 
saben isuk tangi turu..
                  
aku gur kelingan kowe
                  
aku gur kepikiran kowe..

                
sek tas anggenku ketemu
                     
nanging nyatane aku rindu..
                   
opo pancen aku ndue roso
                 
yene aku karo kowe tresno

                            
awan bengi kowe teko ning ngimpi..
                          
aku rasane nganti kesikso ati..

(Chorus)
                 
aku cinta.. aku sayang..
             
ketemune gur sepisan
                 
gur lirak lirik moto..
                
aku ning kowe tresno..

                 
aku cinta.. aku sayang..
              
aku ning kowe kedanan
                   
sing tak jaluk kowe rumongso
                           
yene aku ning kowe pancen tresno..

(Int.)    
          
          
           

                
sek tas anggenku ketemu
                     
nanging nyatane aku rindu..
                   
opo pancen aku ndue roso
                 
yene aku karo kowe tresno

                            
awan bengi kowe teko ning ngimpi..
                          
aku rasane nganti kesikso ati..

(Chorus)
                 
aku cinta.. aku sayang..
             
ketemune gur sepisan
                 
gur lirak lirik moto..
                
aku ning kowe tresno..

                 
aku cinta.. aku sayang..
              
aku ning kowe kedanan
                   
sing tak jaluk kowe rumongso
                           
yene aku ning kowe pancen tresno..

                 
aku cinta.. aku sayang..
             
ketemune gur sepisan
                 
gur lirak lirik moto..
                
aku ning kowe tresno..

                 
aku cinta.. aku sayang..
              
aku ning kowe kedanan
                   
sing tak jaluk kowe rumongso
                         
yene aku ning kowe pancen tresno..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Aku Cinta Aku Sayang – Ratna Antika yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Aku Cinta Aku Sayang – Ratna Antika, Lirik Lagu Aku Cinta Aku Sayang – Ratna Antika, Kunci Gitar Aku Cinta Aku Sayang – Ratna Antika

Post Your Thoughts