Chord Gitar Aku Getun Sayang – Jihan Audy

Berikut ini merupakan Chord Gitar Aku Getun Sayang – Jihan Audy. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Aku Getun Sayang – Jihan Audy, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Aku Getun Sayang – Jihan Audy.

(Intro)  [G/B] ..
          ..
         

                        
netes eluhku ngempet roso kangenku..
-         
 marang sliramu..
            
sing tau ngiseni uripku..
-                          
  aku.. sing mbok sayang sayang..
         
kowe wes tau berjuang
         
nanging aku malah ngilang..

                    
aku baru sadar lorone atimu..
                       
nalikane kowe mbiyen iseh karo aku..
                  
kowe.. sing nenani aku..
        
kowe ra tau tak gugu
           
ra tau tak jogo perasaanmu..

(Chorus)
      
aku getun sayang..
                         
nyapo mbiyen aku tego ninggal kowe
               
pas sayang sayange..
                    
tak gawe tatu.. jerune atimu..
                      
sing raiso.. mbok lalekne..

                           
aku getun sayang.. nyapo mbiyen aku..
                               
ninggal kowe pas lagi sayang sayange..
           
saiki pas pengen mbalik..
                          
kowe uwes.. disanding wong liyo..

(Int.)        
             

                        
netes eluhku ngempet roso kangenku..
          
marang sliramu..
            
sing tau ngiseni uripku..
                          
aku.. sing mbok sayang sayang..
         
kowe wes tau berjuang
         
nanging aku malah ngilang..

                    
aku baru sadar lorone atimu..
                       
nalikane kowe mbiyen iseh karo aku..
                  
kowe.. sing nenani aku..
        
kowe ra tau tak gugu
           
ra tau tak jogo perasaanmu..

(Chorus)
      
aku getun sayang..
                         
nyapo mbiyen aku tego ninggal kowe
               
pas sayang sayange..
                    
tak gawe tatu.. jerune atimu..
                      
sing raiso.. mbok lalekne..

                           
aku getun sayang.. nyapo mbiyen aku..
                               
ninggal kowe pas lagi sayang sayange..
           
saiki pas pengen mbalik..
                          
kowe uwes.. disanding wong liyo..



Jihan Audy - Aku Getun Sayang[

(Intro)  [F/A] ..
          ..
         

                       
netes eluhku ngempet roso kangenku..
-         
 marang sliramu..
            
sing tau ngiseni uripku..
-                          
   aku.. sing mbok sayang sayang..
         
kowe wes tau berjuang
         
nanging aku malah ngilang..

                   
aku baru sadar lorone atimu..
                      
nalikane kowe mbiyen iseh karo aku..
                  
kowe.. sing nenani aku..
        
kowe ra tau tak gugu
           
ra tau tak jogo perasaanmu..

(Chorus)
      
aku getun sayang..
                         
nyapo mbiyen aku tego ninggal kowe
               
pas sayang sayange..
                    
tak gawe tatu.. jerune atimu..
                     
sing raiso.. mbok lalekne..

                          
aku getun sayang.. nyapo mbiyen aku..
                               
ninggal kowe pas lagi sayang sayange..
           
saiki pas pengen mbalik..
                          
kowe uwes.. disanding wong liyo..

(Int.)        
             

                       
netes eluhku ngempet roso kangenku..
          
marang sliramu..
            
sing tau ngiseni uripku..
                          
aku.. sing mbok sayang sayang..
         
kowe wes tau berjuang
         
nanging aku malah ngilang..

                   
aku baru sadar lorone atimu..
                      
nalikane kowe mbiyen iseh karo aku..
                  
kowe.. sing nenani aku..
        
kowe ra tau tak gugu
           
ra tau tak jogo perasaanmu..

(Chorus)
      
aku getun sayang..
                         
nyapo mbiyen aku tego ninggal kowe
               
pas sayang sayange..
                    
tak gawe tatu.. jerune atimu..
                     
sing raiso.. mbok lalekne..

                          
aku getun sayang.. nyapo mbiyen aku..
                               
ninggal kowe pas lagi sayang sayange..
           
saiki pas pengen mbalik..
                          
kowe uwes.. disanding wong liyo..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Aku Getun Sayang – Jihan Audy yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Aku Getun Sayang – Jihan Audy, Lirik Lagu Aku Getun Sayang – Jihan Audy, Kunci Gitar Aku Getun Sayang – Jihan Audy

Post Your Thoughts