Chord Gitar Aku Ikhlas – Aftershine feat. Damara De

Berikut ini merupakan Chord Gitar Aku Ikhlas – Aftershine feat. Damara De. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Aku Ikhlas – Aftershine feat. Damara De, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Aku Ikhlas – Aftershine feat. Damara De.

(Intro)    

                
aku.. nglakoni kabeh iki..
                 
 ikhlas seko ning ati..
          
nggo sliramu..

                      
duh kangmas.. sepurane yen aku..
              
 nggawe loro atimu..
     
aku.. ora menghargai..
  
kowe sing gemati..

                          
yowes rapopo.. rasah digetuni..
                         
cukup aku ngerti perjuanganku
                     
dadi esemmu.. ning uripmu..

(Chorus)
               
 sak jembare segoro..
                
 aku ikhlas yen akhire kudu
            
nompo loro iki..
                        
tulung ojo kowe ninggalke aku..
                    
aku pengen ning sandingmu..

(Int.)        
             

                          
yowes rapopo.. rasah digetuni..
                         
cukup aku ngerti perjuanganku..
                     
dadi esemmu.. ning uripmu..

(Chorus)
               
 sak jembare segoro..
                
 aku ikhlas yen akhire kudu
            
nompo loro iki..
                        
tulung ojo kowe ninggalke aku..
                    
aku pengen ning sandingmu..
                
(ikhlasno wae bro..)

                             
 pancen iki dalane (aku raiso nompo..)
              
aku wis iso nerimo
          
(tapi aku sing ora lilo..)
            
pengenmu kepiye ?
                   
(pengenku nyanding kowe..)
         
wis lalekke aku..
                  
(tak cobo nompo anane..) (lanjut dek..)

                
mungkin wis takdire..
           
kudu dikuatke..
             
nompo.. kenyataane..
         
aku ro kowe..
                 
pancen.. dudu jodone..

(Outro)     



Aftershine feat. Damara De - Aku Ikhlas[

(Intro)    

                
aku.. nglakoni kabeh iki..
                 
 ikhlas seko ning ati..
          
nggo sliramu..

                      
duh kangmas.. sepurane yen aku..
              
 nggawe loro atimu..
     
aku.. ora menghargai..
  
kowe sing gemati..

                          
yowes rapopo.. rasah digetuni..
                         
cukup aku ngerti perjuanganku
                     
dadi esemmu.. ning uripmu..

(Chorus)
               
 sak jembare segoro..
                
 aku ikhlas yen akhire kudu
            
nompo loro iki..
                        
tulung ojo kowe ninggalke aku..
                    
aku pengen ning sandingmu..

(Int.)        
             

                          
yowes rapopo.. rasah digetuni..
                         
cukup aku ngerti perjuanganku..
                     
dadi esemmu.. ning uripmu..

(Chorus)
               
 sak jembare segoro..
                
 aku ikhlas yen akhire kudu
            
nompo loro iki..
                        
tulung ojo kowe ninggalke aku..
                    
aku pengen ning sandingmu..
                
(ikhlasno wae bro..)

                             
 pancen iki dalane (aku raiso nompo..)
              
aku wis iso nerimo
          
(tapi aku sing ora lilo..)
            
pengenmu kepiye ?
                   
(pengenku nyanding kowe..)
         
wis lalekke aku..
                  
(tak cobo nompo anane..) (lanjut dek..)

                
mungkin wis takdire..
           
kudu dikuatke..
             
nompo.. kenyataane..
         
aku ro kowe..
                 
pancen.. dudu jodone..

(Outro)     

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Aku Ikhlas – Aftershine feat. Damara De yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Aku Ikhlas – Aftershine feat. Damara De, Lirik Lagu Aku Ikhlas – Aftershine feat. Damara De, Kunci Gitar Aku Ikhlas – Aftershine feat. Damara De

Post Your Thoughts