Chord Gitar Aku Mundur (Tak Sawang Fotomu) – Esa Risty

Berikut ini merupakan Chord Gitar Aku Mundur (Tak Sawang Fotomu) – Esa Risty. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Aku Mundur (Tak Sawang Fotomu) – Esa Risty, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Aku Mundur (Tak Sawang Fotomu) – Esa Risty.

Capo di fret 4

(Intro)    
          ..

   -             --
tak sawang fotomu..
                          
mripat atiku malah ora iso turu..
-                           
 kelingan jaman dewe iseh gandengan..
        
kroso teko maneh..
                             
udan tresno ning ati nggowo tangisan..

  -                
mbiyen tak ikhlaske..
                            
senadyan aku ora bener-bener lilo..
                            
mergane atiku pancen iseh tresno..
        
ora tak critake..
                                   
ngecul kowe dadi kliru ku sing gede..

(Chorus)
       
aku mundur..
                            
ra kuat ning ngimpimu sing duwur..
          
 wis tak pekso..
                          
ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
                     
aku ngroso ora iso nyenengake
    
aku gur.. nduwe..
                            
tresno.. sing jujur marang sliramu..

(Int.) -   ..
          ..

                    
mbiyen tak ikhlaske..
                            
senadyan aku ora bener-bener lilo..
                        
mergane atiku pancen iseh tresno..
        
ora tak critake..
                                   
ngecul kowe dadi kliru ku sing gede..

(Chorus)
       
aku mundur..
                            
ra kuat ning ngimpimu sing duwur..
          
 wis tak pekso..
                          
ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
                     
aku ngroso ora iso nyenengake
    
aku gur.. nduwe..
                            
tresno.. sing jujur marang sliramu..

      
 aku mundur..
                            
ra kuat ning ngimpimu sing duwur..
          
 wis tak pekso..
                          
ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
                     
aku ngroso ora iso nyenengake
    
aku gur.. nduwe..
                            
tresno sing jujur marang sliramu..
                          
tresno sing jujur marang sliramu..



Esa Risty - Aku Mundur (Tak Sawang Fotomu)[

(Intro)    
          ..

   -           --
tak sawang fotomu..
                          
mripat atiku malah ora iso turu..
-                          
 kelingan jaman dewe iseh gandengan..
        
kroso teko maneh..
                            
udan tresno ning ati nggowo tangisan..

  -              
mbiyen tak ikhlaske..
                            
senadyan aku ora bener-bener lilo..
                           
mergane atiku pancen iseh tresno..
        
ora tak critake..
                                  
ngecul kowe dadi kliru ku sing gede..

(Chorus)
       
aku mundur..
                           
ra kuat ning ngimpimu sing duwur..
          
 wis tak pekso..
                         
ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
                    
aku ngroso ora iso nyenengake
    
aku gur.. nduwe..
                           
tresno.. sing jujur marang sliramu..

(Int.) -   ..
          ..

                   
mbiyen tak ikhlaske..
                            
senadyan aku ora bener-bener lilo..
                       
mergane atiku pancen iseh tresno..
        
ora tak critake..
                                  
ngecul kowe dadi kliru ku sing gede..

(Chorus)
       
aku mundur..
                           
ra kuat ning ngimpimu sing duwur..
          
 wis tak pekso..
                         
ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
                    
aku ngroso ora iso nyenengake
    
aku gur.. nduwe..
                           
tresno.. sing jujur marang sliramu..

      
 aku mundur..
                           
ra kuat ning ngimpimu sing duwur..
          
 wis tak pekso..
                         
ra sanggup kekarepanmu tak songgo..
                    
aku ngroso ora iso nyenengake
    
aku gur.. nduwe..
                           
tresno sing jujur marang sliramu..
                         
tresno sing jujur marang sliramu..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Aku Mundur (Tak Sawang Fotomu) – Esa Risty yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Aku Mundur (Tak Sawang Fotomu) – Esa Risty, Lirik Lagu Aku Mundur (Tak Sawang Fotomu) – Esa Risty, Kunci Gitar Aku Mundur (Tak Sawang Fotomu) – Esa Risty

Post Your Thoughts