Chord Gitar Aku Pantes Diperjuangke – Lara Silvy

Berikut ini merupakan Chord Gitar Aku Pantes Diperjuangke – Lara Silvy. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Aku Pantes Diperjuangke – Lara Silvy, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Aku Pantes Diperjuangke – Lara Silvy.

Capo di fret 4

(Intro) -    
         ..

                        
aku ngerti.. isyarat teko motomu..
                            
 aku ngerti.. aku berharga untukmu..
                            
yo mung aku.. sing gawe atimu tenang..
                            
 yo mung aku.. teko peteng dadi padang..

                    
ra tau tak larani.. atimu..
                       
ra tau tak blenjani.. janjiku..
                     
tak jogo atimu.. tresnomu..

(Chorus)
                    
aku pantes dipertahanke..
               
aku pantes diperjuangke..
       
mergo aku ngerti carane..
              
menyayangi dirimu

                       
aku iso.. ngendeg tangismu..
                   
aku iso.. nukulke esemmu..
     
aku iso dadi sembarang..
                         
opo sing dadi kekarep atimu..

(Int.) ...

                        
aku ngerti.. isyarat teko motomu..
                            
 aku ngerti.. aku berharga untukmu..
                            
yo mung aku.. sing gawe atimu tenang..
                            
 yo mung aku.. teko peteng dadi padang..

                    
ra tau tak larani.. atimu..
                       
ra tau tak blenjani.. janjiku..
                     
tak jogo atimu.. tresnomu..

(Chorus)
                    
aku pantes dipertahanke..
               
aku pantes diperjuangke..
       
mergo aku ngerti carane..
              
menyayangi dirimu

                       
aku iso.. ngendeg tangismu..
                   
aku iso.. nukulke esemmu..
     
aku iso dadi sembarang..
                     
opo sing dadi kekarep atimu..
     
aku iso dadi sembarang..
                         
opo sing dadi kekarep atimu..



Lara Silvy - Aku Pantes Diperjuangke[

(Intro) -    
         ..

                      
aku ngerti.. isyarat teko motomu..
                          
 aku ngerti.. aku berharga untukmu..
                          
yo mung aku.. sing gawe atimu tenang..
                          
 yo mung aku.. teko peteng dadi padang..

                    
ra tau tak larani.. atimu..
                      
ra tau tak blenjani.. janjiku..
                     
tak jogo atimu.. tresnomu..

(Chorus)
                    
aku pantes dipertahanke..
              
aku pantes diperjuangke..
       
mergo aku ngerti carane..
              
menyayangi dirimu

                       
aku iso.. ngendeg tangismu..
                  
aku iso.. nukulke esemmu..
     
aku iso dadi sembarang..
                        
opo sing dadi kekarep atimu..

(Int.) ...

                      
aku ngerti.. isyarat teko motomu..
                          
 aku ngerti.. aku berharga untukmu..
                          
yo mung aku.. sing gawe atimu tenang..
                          
 yo mung aku.. teko peteng dadi padang..

                    
ra tau tak larani.. atimu..
                      
ra tau tak blenjani.. janjiku..
                     
tak jogo atimu.. tresnomu..

(Chorus)
                    
aku pantes dipertahanke..
              
aku pantes diperjuangke..
       
mergo aku ngerti carane..
              
menyayangi dirimu

                       
aku iso.. ngendeg tangismu..
                  
aku iso.. nukulke esemmu..
     
aku iso dadi sembarang..
                    
opo sing dadi kekarep atimu..
     
aku iso dadi sembarang..
                        
opo sing dadi kekarep atimu..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Aku Pantes Diperjuangke – Lara Silvy yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Aku Pantes Diperjuangke – Lara Silvy, Lirik Lagu Aku Pantes Diperjuangke – Lara Silvy, Kunci Gitar Aku Pantes Diperjuangke – Lara Silvy

Post Your Thoughts