Chord Gitar Aku Pasrah – Nano

Berikut ini merupakan Chord Gitar Aku Pasrah – Nano. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Aku Pasrah – Nano, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Aku Pasrah – Nano.

Capo di fret 4

         
opo kurangku iki
                 
kabeh coro wes tak lakoni
                        
kurang sabar piye.. aku iki..

            
kowe malah milih kae
           
sing luwih nduwe
                       ()
aku ngalah.. aku mung biso pasrah..

(Intro)   
          ..

                         
dik tresnoku mung kanggo kowe..
                           
saklawase yo mung kanggo kowe..
                    
senajan aku wong ra ndue
                     
nanging sregep nyambut gawe
                 
masio.. abot sanggane..

                       
aku sadar aku iki wong kere..
                             
nanging tresno iki sing nguatke..
            
ra pedot dongaku
                
yo mung kuwi panyuwunku..
                     
mugo biso.. kebuka atimu..

(Chorus)
         
opo kurangku iki
                 
kabeh coro wes tak lakoni
                        
kurang sabar piye.. aku iki..

            
kowe malah milih kae
           
sing luwih nduwe
                              
aku ngalah.. aku mung biso pasrah..

(Int.)        
             ..

                       
aku sadar aku iki wong kere..
                             
nanging tresno iki sing nguatke..
            
ra pedot dongaku
                
yo mung kuwi panyuwunku..
                     
mugo biso.. kebuka atimu..

(Chorus)
         
opo kurangku iki
                 
kabeh coro wes tak lakoni
                        
kurang sabar piye.. aku iki..

            
kowe malah milih kae
           
sing luwih nduwe
         
aku ngalah..

         
opo kurangku iki
                 
kabeh coro wes tak lakoni
                        
kurang sabar piye.. aku iki..

            
kowe malah milih kae
           
sing luwih nduwe
                               
aku ngalah.. aku mung biso pasrah..
                    
aku mung biso pasrah..
    
aku mung biso.. pasrah..

(Outro)   ..
              



Nano - Aku Pasrah[

Capo di fret 4

         
opo kurangku iki
                
kabeh coro wes tak lakoni
                       
kurang sabar piye.. aku iki..

            
kowe malah milih kae
          
sing luwih nduwe
                      ()
aku ngalah.. aku mung biso pasrah..

(Intro)   
          ..

                         
dik tresnoku mung kanggo kowe..
                           
saklawase yo mung kanggo kowe..
                    
senajan aku wong ra ndue
                    
nanging sregep nyambut gawe
                
masio.. abot sanggane..

                       
aku sadar aku iki wong kere..
                             
nanging tresno iki sing nguatke..
            
ra pedot dongaku
               
yo mung kuwi panyuwunku..
                    
mugo biso.. kebuka atimu..

(Chorus)
         
opo kurangku iki
                
kabeh coro wes tak lakoni
                       
kurang sabar piye.. aku iki..

            
kowe malah milih kae
          
sing luwih nduwe
                             
aku ngalah.. aku mung biso pasrah..

(Int.)        
             ..

                       
aku sadar aku iki wong kere..
                             
nanging tresno iki sing nguatke..
            
ra pedot dongaku
               
yo mung kuwi panyuwunku..
                    
mugo biso.. kebuka atimu..

(Chorus)
         
opo kurangku iki
                
kabeh coro wes tak lakoni
                       
kurang sabar piye.. aku iki..

            
kowe malah milih kae
          
sing luwih nduwe
        
aku ngalah..

         
opo kurangku iki
                
kabeh coro wes tak lakoni
                       
kurang sabar piye.. aku iki..

            
kowe malah milih kae
          
sing luwih nduwe
                              
aku ngalah.. aku mung biso pasrah..
                    
aku mung biso pasrah..
    
aku mung biso.. pasrah..

(Outro)   ..
              

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Aku Pasrah – Nano yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Aku Pasrah – Nano, Lirik Lagu Aku Pasrah – Nano, Kunci Gitar Aku Pasrah – Nano

Post Your Thoughts