Chord Gitar Aku Seng Duwe Ati (Versi Akustik) – Ndarboy Genk

Berikut ini merupakan Chord Gitar Aku Seng Duwe Ati (Versi Akustik) – Ndarboy Genk. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Aku Seng Duwe Ati (Versi Akustik) – Ndarboy Genk, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Aku Seng Duwe Ati (Versi Akustik) – Ndarboy Genk.

(Intro)    
           

                 
Yen awan tansah kelingan
              
yen wengi raiso mapan
                      
koyo ngene wong sing kasmaran..

                  
s'najan akeh konco-konco
                 
sing durung biso nerimo
                  
kabeh ora tak rungokno..

-[G/B]        
 Jero atine manungso
           
kuwi bedo-bedo
-[G/B]          
 ora iso mbok antem podo
                
koyo sing mbok karepno
                  
kowe ra nglakoni ra usah mutusi

(Chorus)
               
Aku seng nduwe ati
                
kowe ra sah ngrusohi
                
Aku seng nduwe roso
              
kowe ra sah suloyo..

                 
Aku sih tetep tresno
                  
senajan dunyo ra trimo
           
urusono uripmu
                           
timbang suwe-suwe lambemu tak tuku..

                   
Walau badai kan menghadang
                
tekan kapan tetep sayang
                     
sampai maut kan memisahkan..

                    
S'najan akeh sing do nggodo
                  
tresno ra bakal tak culno
                   
susah seneng tekan tuwo..

           
Jero atine manungso
           
kuwi bedo-bedo
-[G/B]          
 ora iso mbok antem podo
                
koyo sing mbok karepno
                  
kowe ra nglakoni ra usah mutusi..

(Chorus) (Overtone)
               
Aku seng nduwe ati
               
kowe ra sah ngrusohi
                
Aku seng nduwe roso
              
kowe ra sah suloyo..

-             
Aku seng nduwe ati
                
kowe ra sah ngrusohi
                
Aku seng nduwe roso
              
kowe ra sah suloyo..

                 
Aku seh tetep tresno
                  
senajan dunyo ra trimo
           
urusono uripmu
                
timbang suwe-suwe..
                        
suwe-suwe lambemu tak tuku..

(Outro)    

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Aku Seng Duwe Ati (Versi Akustik) – Ndarboy Genk yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Aku Seng Duwe Ati (Versi Akustik) – Ndarboy Genk, Lirik Lagu Aku Seng Duwe Ati (Versi Akustik) – Ndarboy Genk, Kunci Gitar Aku Seng Duwe Ati (Versi Akustik) – Ndarboy Genk

Post Your Thoughts