Chord Gitar Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang – Pakle feat. RPH, Happy Asmara, Ndarboy Genk & Pendhoza

Berikut ini merupakan Chord Gitar Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang – Pakle feat. RPH, Happy Asmara, Ndarboy Genk & Pendhoza. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang – Pakle feat. RPH, Happy Asmara, Ndarboy Genk & Pendhoza, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang – Pakle feat. RPH, Happy Asmara, Ndarboy Genk & Pendhoza.

Capo di fret 3

(Intro) ...   
           ..

                       
ora sedelo.. kowe dadi konco..
           
barengan ngalor ngidul..
            
wis koyo sedulur..

                           
kurangku opo.. leh ku dadi konco..
          
opo kurang sing grapyak
                  
kok suwe-suwe nglunjak..

                 
kowe wis ngerti dekne..
                
tak incer awit suwe..
                               
neng mburiku.. kowe malah nglimpekke..

              
sakjane aku rapopo..
                   
yen gur masalah tresno..
                              
nggo konco nyowo wae.. tak wenehke..

(Chorus)
                            
aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
                          
aku sing ngopeni kowe sing nduweni..
                       
bayangno remuke ati tak rasake
                           
aku sing berjuang kowe sing disayang..

                            
aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
                          
aku sing ngopeni kowe sing nduweni..
                       
bayangno remuke ati tak rasake
                           
aku sing berjuang kowe sing disayang..

(Int.)      
          

         
mergo konco perkarane
       
aku trimo meneng wae
      
ati remuk nanging aku
       
isih milih kekancane
     
sing tak tresno
      
malah di limpe konco
     
sing tak perjuangke
       
mung dadi sio-sio..

                 
yen susah kowe sambat karo sopo
  
nanging leh mu mbales
      
malah ra kiro kiro
                
tak loske timbang mumet pikire
                     
sak karep-karepe, sak bahagiane..

                 
kowe wis ngerti dekne..
                
tak incer awit suwe..
                               
neng mburiku.. kowe malah nglimpekke..

              
sakjane aku rapopo..
                   
yen gur masalah tresno..
                           
nggo konco nyowo wae.. tak wenehke..

(Chorus)
                            
aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
                          
aku sing ngopeni kowe sing nduweni..
                       
bayangno remuke ati tak rasake
                           
aku sing berjuang kowe sing disayang..

                            
aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
                          
aku sing ngopeni kowe sing nduweni..
                       
bayangno remuke ati tak rasake
                           
aku sing berjuang kowe sing disayang..

                           
aku sing berjuang kowe sing disayang..



Pakle feat. RPH, Happy Asmara, Ndarboy Genk & Pendhoza - Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang[

(Intro) ...   
           ..

                    
ora sedelo.. kowe dadi konco..
          
barengan ngalor ngidul..
           
wis koyo sedulur..

                        
kurangku opo.. leh ku dadi konco..
         
opo kurang sing grapyak
                 
kok suwe-suwe nglunjak..

                 
kowe wis ngerti dekne..
               
tak incer awit suwe..
                              
neng mburiku.. kowe malah nglimpekke..

              
sakjane aku rapopo..
                  
yen gur masalah tresno..
                             
nggo konco nyowo wae.. tak wenehke..

(Chorus)
                         
aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
                        
aku sing ngopeni kowe sing nduweni..
                    
bayangno remuke ati tak rasake
                          
aku sing berjuang kowe sing disayang..

                         
aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
                        
aku sing ngopeni kowe sing nduweni..
                    
bayangno remuke ati tak rasake
                          
aku sing berjuang kowe sing disayang..

(Int.)     
          

         
mergo konco perkarane
       
aku trimo meneng wae
      
ati remuk nanging aku
       
isih milih kekancane
     
sing tak tresno
      
malah di limpe konco
     
sing tak perjuangke
       
mung dadi sio-sio..

                
yen susah kowe sambat karo sopo
  
nanging leh mu mbales
      
malah ra kiro kiro
                
tak loske timbang mumet pikire
                    
sak karep-karepe, sak bahagiane..

                 
kowe wis ngerti dekne..
               
tak incer awit suwe..
                              
neng mburiku.. kowe malah nglimpekke..

              
sakjane aku rapopo..
                  
yen gur masalah tresno..
                          
nggo konco nyowo wae.. tak wenehke..

(Chorus)
                         
aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
                        
aku sing ngopeni kowe sing nduweni..
                    
bayangno remuke ati tak rasake
                          
aku sing berjuang kowe sing disayang..

                         
aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
                        
aku sing ngopeni kowe sing nduweni..
                    
bayangno remuke ati tak rasake
                          
aku sing berjuang kowe sing disayang..

                        
aku sing berjuang kowe sing disayang..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang – Pakle feat. RPH, Happy Asmara, Ndarboy Genk & Pendhoza yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang – Pakle feat. RPH, Happy Asmara, Ndarboy Genk & Pendhoza, Lirik Lagu Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang – Pakle feat. RPH, Happy Asmara, Ndarboy Genk & Pendhoza, Kunci Gitar Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang – Pakle feat. RPH, Happy Asmara, Ndarboy Genk & Pendhoza

Post Your Thoughts