Chord Gitar Aku Sing Mundur – Om Wawes

Berikut ini merupakan Chord Gitar Aku Sing Mundur – Om Wawes. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Aku Sing Mundur – Om Wawes, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Aku Sing Mundur – Om Wawes.

Capo di fret 3

(Intro)   ..
        
             
aku.. uwes kroso..
                                
omonganmu tak rasakke wis ra tresno
                           
kowe.. ra rumongso.. tak tresnani..

             
kleru.. kudu aku..
                             
kabeh perkoro kuwi mesti salahku..
                          
tresno..mu ra nyoto.. aku lungo..

(Intro)    
          

(Chorus)
                     
tak akoni aku tresno kowe..
                             
nanging suwe suwe aku tok sepelekke..
                      
sadaro kabeh urip menungso..
         
ra sempurno..

                            
tresno iki wis wes suwe tak jogo..
                              
tok remukke kabeh tanpo roso gelo..
 
aku tak sing mundur..
                  
hubungane uwes ajur..

(Int.)    
         

(Chorus)
                     
tak akoni aku tresno kowe..
                             
nanging suwe suwe aku tok sepelekke..
                      
sadaro kabeh urip menungso..
         
ra sempurno..

                            
tresno iki wis wes suwe tak jogo..
                        -[D/F#] 
tok remukke kabeh tanpo roso gelo..
 
aku tak sing mundur..
                  
hubungane uwes ajur..

                     
tak akoni aku tresno kowe..
                             
nanging suwe suwe aku tok sepelekke..
                      
sadaro kabeh urip menungso..
         
ra sempurno..

                            
tresno iki wis wes suwe tak jogo..
                              
tok remukke kabeh tanpo roso gelo..
 
aku tak sing mundur..
               
hubungane uwes ajur..



Om Wawes - Aku Sing Mundur[

(Intro)   ..
        
            
aku.. uwes kroso..
                               
omonganmu tak rasakke wis ra tresno
                          
kowe.. ra rumongso.. tak tresnani..

            
kleru.. kudu aku..
                            
kabeh perkoro kuwi mesti salahku..
                         
tresno..mu ra nyoto.. aku lungo..

(Intro)    
          

(Chorus)
                     
tak akoni aku tresno kowe..
                            
nanging suwe suwe aku tok sepelekke..
                      
sadaro kabeh urip menungso..
         
ra sempurno..

                            
tresno iki wis wes suwe tak jogo..
                             
tok remukke kabeh tanpo roso gelo..
 
aku tak sing mundur..
                 
hubungane uwes ajur..

(Int.)    
         

(Chorus)
                     
tak akoni aku tresno kowe..
                            
nanging suwe suwe aku tok sepelekke..
                      
sadaro kabeh urip menungso..
         
ra sempurno..

                            
tresno iki wis wes suwe tak jogo..
                       -[F/A]  
tok remukke kabeh tanpo roso gelo..
 
aku tak sing mundur..
                 
hubungane uwes ajur..

                     
tak akoni aku tresno kowe..
                            
nanging suwe suwe aku tok sepelekke..
                      
sadaro kabeh urip menungso..
         
ra sempurno..

                            
tresno iki wis wes suwe tak jogo..
                             
tok remukke kabeh tanpo roso gelo..
 
aku tak sing mundur..
               
hubungane uwes ajur..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Aku Sing Mundur – Om Wawes yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Aku Sing Mundur – Om Wawes, Lirik Lagu Aku Sing Mundur – Om Wawes, Kunci Gitar Aku Sing Mundur – Om Wawes

Post Your Thoughts