Chord Gitar Aku Tenang – Happy Asmara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Aku Tenang – Happy Asmara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Aku Tenang – Happy Asmara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Aku Tenang – Happy Asmara.

Capo di fret 3

                              
pengenku siji nyanding kowe selawase..
                            
 ra ono wong liyo sing iso misahake..
                         
cukup sliramu gawe atiku tenang..
        
 ra bakal ilang
                     
mergo kowe sing tak sayang..

(Intro)       

                     
sumilire angin dalu iki..
                    
kelingan esemmu dek wingi..
                        
tansah kegowo.. nganti saiki..
                             
ra biso ilang nganti kegowo ngimpi..

                 [G/B]  
wes suwe.. aku ngenteni kowe..
                      
nganti saiki biso dadi siji..
                      [G/B]
mung kowe.. sing purun nompo
      
opo kahananku
                              
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

(Intro)   

(Chorus)
                              
pengenku siji nyanding kowe selawase..
                            
 ra ono wong liyo sing iso misahake..
                         
cukup sliramu gawe atiku tenang..
        
 ra bakal ilang
                     
mergo kowe sing tak sayang..

(Int.)       
             

                     
sumilire angin dalu iki..
                    
kelingan esemmu dek wingi..
                        
tansah kegowo.. nganti saiki..
                             
ra biso ilang nganti kegowo ngimpi..

                 [G/B]  
wes suwe.. aku ngenteni kowe..
                      
nganti saiki biso dadi siji..
                      [G/B]
mung kowe.. sing purun nompo
      
opo kahananku
                              
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

(Intro)   

(Chorus)
                              
pengenku siji nyanding kowe selawase..
                            
 ra ono wong liyo sing iso misahake..
                         
cukup sliramu gawe atiku tenang..
        
 ra bakal ilang
                     
mergo kowe sing tak sayang..

                              
pengenku siji nyanding kowe selawase..
                            
 ra ono wong liyo sing iso misahake..
                         
cukup sliramu gawe atiku tenang..
        
 ra bakal ilang
                     
mergo kowe sing tak sayang..



Happy Asmara - Aku Tenang[

                            
pengenku siji nyanding kowe selawase..
                           
 ra ono wong liyo sing iso misahake..
                       
cukup sliramu gawe atiku tenang..
        
 ra bakal ilang
                    
mergo kowe sing tak sayang..

(Intro)       

                  
sumilire angin dalu iki..
                  
kelingan esemmu dek wingi..
                        
tansah kegowo.. nganti saiki..
                            
ra biso ilang nganti kegowo ngimpi..

               [A#/D]  
wes suwe.. aku ngenteni kowe..
                     
nganti saiki biso dadi siji..
                    [A#/D]
mung kowe.. sing purun nompo
      
opo kahananku
                             
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

(Intro)   

(Chorus)
                            
pengenku siji nyanding kowe selawase..
                           
 ra ono wong liyo sing iso misahake..
                       
cukup sliramu gawe atiku tenang..
        
 ra bakal ilang
                    
mergo kowe sing tak sayang..

(Int.)       
             

                  
sumilire angin dalu iki..
                  
kelingan esemmu dek wingi..
                        
tansah kegowo.. nganti saiki..
                            
ra biso ilang nganti kegowo ngimpi..

               [A#/D]  
wes suwe.. aku ngenteni kowe..
                     
nganti saiki biso dadi siji..
                    [A#/D]
mung kowe.. sing purun nompo
      
opo kahananku
                             
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

(Intro)   

(Chorus)
                            
pengenku siji nyanding kowe selawase..
                           
 ra ono wong liyo sing iso misahake..
                       
cukup sliramu gawe atiku tenang..
        
 ra bakal ilang
                    
mergo kowe sing tak sayang..

                            
pengenku siji nyanding kowe selawase..
                           
 ra ono wong liyo sing iso misahake..
                       
cukup sliramu gawe atiku tenang..
        
 ra bakal ilang
                    
mergo kowe sing tak sayang..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Aku Tenang – Happy Asmara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Aku Tenang – Happy Asmara, Lirik Lagu Aku Tenang – Happy Asmara, Kunci Gitar Aku Tenang – Happy Asmara

Post Your Thoughts