Chord Gitar Aku Tetep Bali – Bagas Putra

Berikut ini merupakan Chord Gitar Aku Tetep Bali – Bagas Putra. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Aku Tetep Bali – Bagas Putra, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Aku Tetep Bali – Bagas Putra.

(Intro)    

    
sepine wengi iki
       
tansah gelem ngancani
                 
awakku.. sing loro ati..
   
mergo sliramu
                  
sing raiso tak duweni..

   
eluhe tangis iki
     
isih gelem ngenteni
                 
sliramu sing ngelarani..
 
aku sing mesti
                    
ono nek kowe nggolek'i..

(Chorus)
       
opo to kurangku
                 
nganti sliramu nglali
       
opo to kurangku
                
nganti kowe nglarani
            
yo wes.. ra popo..
        
snajan atiku ra trimo
       
aku ra lungo..

                           
opo wis kahananku kudu koyo ngene
        
sliramu sing tak tresnani
         
kok nyepelekke..
                   
janji.. sing tak patri..
        
naliko mbiyen bebrayan
                    
saiki dadi tatu ning ati..

(Int.)    

(Chorus)
       
opo to kurangku
                 
nganti sliramu nglali
       
opo to kurangku
                
nganti kowe nglarani
            
yo wes.. ra popo..
        
snajan atiku ra trimo
       
aku ra lungo..

                           
opo wis kahananku kudu koyo ngene
        
sliramu sing tak tresnani
         
kok nyepelekke..
                   
janji.. sing tak patri..
        
naliko mbiyen bebrayan
                         [G/B] 
saiki dadi tatu ning ati..

                             
snajan sliramu kerepe nglarani ati
            
aku tetep bali..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Aku Tetep Bali – Bagas Putra yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Aku Tetep Bali – Bagas Putra, Lirik Lagu Aku Tetep Bali – Bagas Putra, Kunci Gitar Aku Tetep Bali – Bagas Putra

Post Your Thoughts