Chord Gitar Alon Alon Wae – Nella Kharisma

Berikut ini merupakan Chord Gitar Alon Alon Wae – Nella Kharisma. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Alon Alon Wae – Nella Kharisma, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Alon Alon Wae – Nella Kharisma.

Capo di fret 3

(Intro)        
               

                           
Kabur kanginan tresnamu mabur ilang
                               
Semono tresnamu biyen tak gadang-gadang
                                
Ngempet loroku rangiro kandas tresnoku
                
Mending aku seng lungo
                 
alon alon kowe tak lalekno

            
Ibarat tresnoku gedhe
                     
koyok ombak seng nabrak karang
                             
Nanging atimu koyok watu iku kasunyatan

               
Wes alon-alon wae
                      
tak lalekne kabeh ceritamu
            
Wes tiwas kejeron
               
loro ono njero atiku
               
Wes alon-alon wae
                      
tak lalekne kabeh ceritamu
            
Wes tiwas kejeron
                       
kadung kependem njero dodoku


Wes taklilakne kabeh ben dadi kenangan
  
Senajan abot mergo
seng tak gadang jebul wes ilang

 tiwas nambah kejeron

 Mergo aku kelangan

 mending tak lilakne

 Awakmu seng tak sayang

 Tresnomu ben ambyar ilang

(Interlude)        

                           
Kabur kanginan tresnamu mabur ilang
                               
Semono tresnamu biyen tak gadang-gadang
                                
Ngempet loroku rangiro kandas tresnoku
                
Mending aku seng lungo
                 
alon alon kowe tak lalekno

            
Ibarat tresnoku gedhe
                     
koyok ombak seng nabrak karang
                             
Nanging atimu koyok watu iku kasunyatan

               
Wes alon-alon wae
                      
tak lalekne kabeh ceritamu
            
Wes tiwas kejeron
               
loro ono njero atiku
               
Wes alon-alon wae
                      
tak lalekne kabeh ceritamu
            
Wes tiwas kejeron
                       
kadung kependem njero dodoku


Wes taklilakne kabeh ben dadi kenangan
  
Senajan abot mergo
seng tak gadang jebul wes ilang

 tiwas nambah kejeron

 Mergo aku kelangan

 mending tak lilakne

 Awakmu seng tak sayang

 Tresnomu ben ambyar ilang

(Outro)   ..



Nella Kharisma - Alon Alon Wae[

(Intro)        
               

                         
Kabur kanginan tresnamu mabur ilang
                             
Semono tresnamu biyen tak gadang-gadang
                              
Ngempet loroku rangiro kandas tresnoku
               
Mending aku seng lungo
                 
alon alon kowe tak lalekno

           
Ibarat tresnoku gedhe
                    
koyok ombak seng nabrak karang
                           
Nanging atimu koyok watu iku kasunyatan

              
Wes alon-alon wae
                      
tak lalekne kabeh ceritamu
            
Wes tiwas kejeron
              
loro ono njero atiku
              
Wes alon-alon wae
                      
tak lalekne kabeh ceritamu
            
Wes tiwas kejeron
                      
kadung kependem njero dodoku


Wes taklilakne kabeh ben dadi kenangan
  
Senajan abot mergo
seng tak gadang jebul wes ilang

 tiwas nambah kejeron

 Mergo aku kelangan

 mending tak lilakne

 Awakmu seng tak sayang

 Tresnomu ben ambyar ilang

(Interlude)        

                         
Kabur kanginan tresnamu mabur ilang
                             
Semono tresnamu biyen tak gadang-gadang
                              
Ngempet loroku rangiro kandas tresnoku
               
Mending aku seng lungo
                 
alon alon kowe tak lalekno

           
Ibarat tresnoku gedhe
                    
koyok ombak seng nabrak karang
                           
Nanging atimu koyok watu iku kasunyatan

              
Wes alon-alon wae
                      
tak lalekne kabeh ceritamu
            
Wes tiwas kejeron
              
loro ono njero atiku
              
Wes alon-alon wae
                      
tak lalekne kabeh ceritamu
            
Wes tiwas kejeron
                      
kadung kependem njero dodoku


Wes taklilakne kabeh ben dadi kenangan
  
Senajan abot mergo
seng tak gadang jebul wes ilang

 tiwas nambah kejeron

 Mergo aku kelangan

 mending tak lilakne

 Awakmu seng tak sayang

 Tresnomu ben ambyar ilang

(Outro)   ..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Alon Alon Wae – Nella Kharisma yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Alon Alon Wae – Nella Kharisma, Lirik Lagu Alon Alon Wae – Nella Kharisma, Kunci Gitar Alon Alon Wae – Nella Kharisma

Post Your Thoughts