Chord Gitar Ambyar Atiku – Anggun Pramudita

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ambyar Atiku – Anggun Pramudita. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ambyar Atiku – Anggun Pramudita, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ambyar Atiku – Anggun Pramudita.

(Intro)       ..

                      
mbiyen aku ninggalno kae
            
demi awakmu iku
                       
seng wes nancep katresnanku
         
kanggo kowe
           
wes mantep atiku..
              
yo mung karo kowe
                
tak pasrahno ati iki
                            
yo mung kanggo kowe.. sak teruse..

(Chorus)
                
kenopo kowe malah lungo..
                           
ninggalno aku nganti koyongene..
                 
yen salah aku dingapuro..
                     
ojo minggat sak penak'e dewe..

      [G/B]          
saiki aku bingung dewe..
               
njur kepiye carane
                          
nglalekke kowe seng tak tresnani

              
kabeh wes tak cubo
            
supoyo biso lali
              
po kudu bunuh diri
                          
ben biso menghantuimu sampai mati..

(Int.)        
             

(Chorus)
                
kenopo kowe malah lungo..
                           
ninggalno aku nganti koyongene..
                 
yen salah aku dingapuro..
                     
ojo minggat sak penak'e dewe..

                
kenopo kowe malah lungo..
                           
ninggalno aku nganti koyongene..
                 
yen salah aku dingapuro..
                     
ojo minggat sak penak'e dewe..

(Outro)   ..



Anggun Pramudita - Ambyar Atiku[

(Intro)       ..

                      
mbiyen aku ninggalno kae
            
demi awakmu iku
                       
seng wes nancep katresnanku
         
kanggo kowe
           
wes mantep atiku..
              
yo mung karo kowe
                
tak pasrahno ati iki
                            
yo mung kanggo kowe.. sak teruse..

(Chorus)
                
kenopo kowe malah lungo..
                           
ninggalno aku nganti koyongene..
                 
yen salah aku dingapuro..
                     
ojo minggat sak penak'e dewe..

      [D/F#]         
saiki aku bingung dewe..
               
njur kepiye carane
                          
nglalekke kowe seng tak tresnani

              
kabeh wes tak cubo
            
supoyo biso lali
              
po kudu bunuh diri
                          
ben biso menghantuimu sampai mati..

(Int.)        
             

(Chorus)
                
kenopo kowe malah lungo..
                           
ninggalno aku nganti koyongene..
                 
yen salah aku dingapuro..
                     
ojo minggat sak penak'e dewe..

                
kenopo kowe malah lungo..
                           
ninggalno aku nganti koyongene..
                 
yen salah aku dingapuro..
                     
ojo minggat sak penak'e dewe..

(Outro)   ..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ambyar Atiku – Anggun Pramudita yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ambyar Atiku – Anggun Pramudita, Lirik Lagu Ambyar Atiku – Anggun Pramudita, Kunci Gitar Ambyar Atiku – Anggun Pramudita

Post Your Thoughts