Chord Gitar Ambyar Sak Ambyar Ambyare – Safira Inema

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ambyar Sak Ambyar Ambyare – Safira Inema. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ambyar Sak Ambyar Ambyare – Safira Inema, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ambyar Sak Ambyar Ambyare – Safira Inema.

(Intro)    
          ..

            
wis kadung jeru..
         
kowe malah mlayu
                
wis tak sayang sayang..
            
kowe malah ngilang..

            
wis tak perjuangne..
       
semono suwene..
               
tresnaku karo kowe..
                  
wis ra ono balung ri'ne..

                    
opo aku seh kurang gati..
                 
opo aku seh kurang sayang..
            
opo mergo kahanan..
     
cintamu pindah tangan..

                      
yen bondo sing dadi ukuran..
                        
becik aku mundur angkat tangan..
        
sadar diri mungkin aku..
          
mung pelampiasan..

(Chorus)
                          
ambyar sak ambyar ambyare atiku..
  
getun.. di tinggal mergo..
      
wis kadung jeru..
                          
pas indah indahe bubar tresnaku..
                          
ora kroso mbrebes iluh ning pipiku..

(Int.)    
          

                    
opo aku seh kurang gati..
                 
opo aku seh kurang sayang..
            
opo mergo kahanan..
     
cintamu pindah tangan..

                      
yen bondo sing dadi ukuran..
                        
becik aku mundur angkat tangan..
        
sadar diri mungkin aku..
          
mung pelampiasan..

(Chorus)
                          
ambyar sak ambyar ambyare atiku..
  
getun.. di tinggal mergo..
      
wis kadung jeru..
                          
pas indah indahe bubar tresnaku..
                               
ora kroso mbrebes iluh ning pipiku..

                          
ambyar sak ambyar ambyare atiku..
  
getun.. di tinggal mergo..
      
wis [kadung jeru]..
                          
pas indah indahe bubar tresnaku..
                          
ora kroso mbrebes iluh ning pipiku..
                           
ora kroso mbrebes iluh.. ning pipiku..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ambyar Sak Ambyar Ambyare – Safira Inema yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ambyar Sak Ambyar Ambyare – Safira Inema, Lirik Lagu Ambyar Sak Ambyar Ambyare – Safira Inema, Kunci Gitar Ambyar Sak Ambyar Ambyare – Safira Inema

Post Your Thoughts