Chord Gitar Amung Muspro – Vivi Voletha

Berikut ini merupakan Chord Gitar Amung Muspro – Vivi Voletha. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Amung Muspro – Vivi Voletha, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Amung Muspro – Vivi Voletha.

(Intro)     

                         
janjimu wis ora bisa tak ugemi..
                             
ning mburiku jebul sira mblenjani..
                          
wis ra perlu sliramu tak enteni
                              
rika bali ingsun wis ora.. sudi..

                         
perih rasane njeru dhadha iki..
                         
welas asihku malah mbok apusi..
                            
pancen tresna iki ra bisa nyawiji..
                     
lelakon iki tak pasrahke.. Gusti..

(Chorus)
                           
tan kuwawa.. ngempet larane tresna..
                        
jebul janji-janjimu amung muspro
                           
sira tega lunga karo wong liya..
                               
ninggal jroning tatu ana ing ndhadha..

                      
prasetyamu kabeh amung semu
                            
banget wis nggawe kuciwaning atiku
                           
banjur saiki sliramu wis mlayu..
                            
kabeh tresnamu jebule mung palsu..

(Int.)             ..
            [G/B]       ..

                        
keranta ranta ning ati rasane..
                          
tresnaku malah mbok sia-sia'ke..
                        
uwis cukup semene awak'e dewe..
                         
lahir trusing batin bakal tak.. lilakke..

(Chorus)
                           
tan kuwawa.. ngempet larane tresna..
                        
jebul janji-janjimu amung muspro
                           
sira tega lunga karo wong liya..
                               
ninggal jroning tatu ana ing ndhadha..

                      
prasetyamu kabeh amung semu
                            
banget wis nggawe kuciwaning atiku
                           
banjur saiki sliramu wis mlayu..
                         
kabeh tresnamu jebule mung palsu..

                           
tan kuwawa.. ngempet larane tresna..
                        
jebul janji-janjimu amung muspro
                           
sira tega lunga karo wong liya..
                       
ninggal jroning tatu ana ing.. ndhadha..

                      
prasetyamu kabeh amung semu..
                            
banget wis nggawe kuciwaning atiku..
                           
banjur saiki sliramu wis mlayu..
                     
kabeh tresnamu jebule mung.. palsu..

ho..ooho..



Vivi Voletha - Amung Muspro[

(Intro)     

                         
janjimu wis ora bisa tak ugemi..
                             
ning mburiku jebul sira mblenjani..
                          
wis ra perlu sliramu tak enteni
                              
rika bali ingsun wis ora.. sudi..

                         
perih rasane njeru dhadha iki..
                         
welas asihku malah mbok apusi..
                            
pancen tresna iki ra bisa nyawiji..
                     
lelakon iki tak pasrahke.. Gusti..

(Chorus)
                           
tan kuwawa.. ngempet larane tresna..
                        
jebul janji-janjimu amung muspro
                           
sira tega lunga karo wong liya..
                               
ninggal jroning tatu ana ing ndhadha..

                      
prasetyamu kabeh amung semu
                            
banget wis nggawe kuciwaning atiku
                           
banjur saiki sliramu wis mlayu..
                            
kabeh tresnamu jebule mung palsu..

(Int.)             ..
            [D/F#]       ..

                        
keranta ranta ning ati rasane..
                          
tresnaku malah mbok sia-sia'ke..
                        
uwis cukup semene awak'e dewe..
                         
lahir trusing batin bakal tak.. lilakke..

(Chorus)
                           
tan kuwawa.. ngempet larane tresna..
                        
jebul janji-janjimu amung muspro
                           
sira tega lunga karo wong liya..
                               
ninggal jroning tatu ana ing ndhadha..

                      
prasetyamu kabeh amung semu
                            
banget wis nggawe kuciwaning atiku
                           
banjur saiki sliramu wis mlayu..
                         
kabeh tresnamu jebule mung palsu..

                           
tan kuwawa.. ngempet larane tresna..
                        
jebul janji-janjimu amung muspro
                           
sira tega lunga karo wong liya..
                       
ninggal jroning tatu ana ing.. ndhadha..

                      
prasetyamu kabeh amung semu..
                            
banget wis nggawe kuciwaning atiku..
                           
banjur saiki sliramu wis mlayu..
                     
kabeh tresnamu jebule mung.. palsu..

ho..ooho..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Amung Muspro – Vivi Voletha yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Amung Muspro – Vivi Voletha, Lirik Lagu Amung Muspro – Vivi Voletha, Kunci Gitar Amung Muspro – Vivi Voletha

Post Your Thoughts