Chord Gitar Angen Angen – Vita Alvia

Berikut ini merupakan Chord Gitar Angen Angen – Vita Alvia. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Angen Angen – Vita Alvia, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Angen Angen – Vita Alvia.

Capo di fret 5

(Intro)    
           

-                      
   Hang isun angen nong rupane
                               
Hang isun angen mandaneo ono reng kene
                     
Hang isun angen mong tekane
                          
Hang isun angen ono dalan ketemune..

           
Keloronan.. bebarengan..
              
Sun lan riko sesandingan..

(Intro)       

(Chorus)
            
 Sun arep-arepaken
                    
Tekan riko raino lan bengi
                 
Koyo panas ngrandu udan
                  
Mesti hang biso ngademi..


Sun impekno kauripan

 Hang agung indah nggowo senenge
               
Sun lan riko lungguh kuade
                    
Gandane kembang hang dadi saksine

(Int.) ... ...   

                   
Kepengen ati nyawang riko
                       
Kepengen ati selawase dampingono
                
Kepengen ati yo rasane
                         
Kepengen ati bareng riko selawase

           
Keloronan.. bebarengan..
              
Sun lan riko sesandingan..

(Intro)       

(Chorus)
            
 Sun arep-arepaken
                    
Tekan riko raino lan bengi
                 
Koyo panas ngrandu udan
                  
Mesti hang biso ngademi..


Sun impekno kauripan

 Hang agung indah nggowo senenge
               
Sun lan riko lungguh kuade
                    
Gandane kembang hang dadi saksine

            
 Sun arep-arepaken
                    
Tekan riko raino lan bengi
                 
Koyo panas ngrandu udan
                  
Mesti hang biso ngademi..


Sun impekno kauripan

 Hang agung indah nggowo senenge
               
Sun lan riko lungguh kuade
                    
Gandane kembang hang dadi saksine

(Outro)   ..



Vita Alvia - Angen Angen[

(Intro)    
           

-                      
   Hang isun angen nong rupane
                               
Hang isun angen mandaneo ono reng kene
                     
Hang isun angen mong tekane
                          
Hang isun angen ono dalan ketemune..

           
Keloronan.. bebarengan..
              
Sun lan riko sesandingan..

(Intro)       

(Chorus)
            
 Sun arep-arepaken
                    
Tekan riko raino lan bengi
                 
Koyo panas ngrandu udan
                  
Mesti hang biso ngademi..


Sun impekno kauripan

 Hang agung indah nggowo senenge
               
Sun lan riko lungguh kuade
                    
Gandane kembang hang dadi saksine

(Int.) ... ...   

                   
Kepengen ati nyawang riko
                       
Kepengen ati selawase dampingono
                
Kepengen ati yo rasane
                         
Kepengen ati bareng riko selawase

           
Keloronan.. bebarengan..
              
Sun lan riko sesandingan..

(Intro)       

(Chorus)
            
 Sun arep-arepaken
                    
Tekan riko raino lan bengi
                 
Koyo panas ngrandu udan
                  
Mesti hang biso ngademi..


Sun impekno kauripan

 Hang agung indah nggowo senenge
               
Sun lan riko lungguh kuade
                    
Gandane kembang hang dadi saksine

            
 Sun arep-arepaken
                    
Tekan riko raino lan bengi
                 
Koyo panas ngrandu udan
                  
Mesti hang biso ngademi..


Sun impekno kauripan

 Hang agung indah nggowo senenge
               
Sun lan riko lungguh kuade
                    
Gandane kembang hang dadi saksine

(Outro)   ..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Angen Angen – Vita Alvia yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Angen Angen – Vita Alvia, Lirik Lagu Angen Angen – Vita Alvia, Kunci Gitar Angen Angen – Vita Alvia

Post Your Thoughts