Chord Gitar Angin Kangen – Via Vallen

Berikut ini merupakan Chord Gitar Angin Kangen – Via Vallen. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Angin Kangen – Via Vallen, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Angin Kangen – Via Vallen.

Capo di fret 2

(Intro)       
              ..


Semilir angin sing dadi saksi
                   
Naliko suwe ku ngenteni
                    
Ademe bengi sing tak rasake
                  
Tambah gawe kangene ati


Bengi gowoen roso tresnoku
                        
Kanggo slirane sing tak sayang
                          
Udan tolong gowoen banyu moto iki
                 
Roso kangen kepati pati

(Chorus)
                  
Wes suwe seng tak rasakne
                    
Aku seh tetep eling wae
                         
Tak sadari ugo tak rumangsani
                            
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti

      
Saiki piye kabarmu
              
Opo seh eling aku
        
Yen wes mulyo uripmu
                 
Dungaku seneng atimu

(Interlude)     
                
             


Bengi gowoen roso tresnoku
                        
Kanggo slirane sing tak sayang
                          
Udan tolong gowoen banyu moto iki
                 
Roso kangen kepati pati

(Chorus)
                  
Wes suwe seng tak rasakne
                    
Aku seh tetep eling wae
                         
Tak sadari ugo tak rumangsani
                            
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti

                  
Wes suwe seng tak rasakne
                    
Aku seh tetep eling wae
                          
Sayang rungokno jerite ati iki
                              
Menangis sedih mengharap kau kembali
                              
Menangis sedih mengharap kau kembali..



Via Vallen - Angin Kangen[

(Intro)       
              ..


Semilir angin sing dadi saksi
                   
Naliko suwe ku ngenteni
                   
Ademe bengi sing tak rasake
                 
Tambah gawe kangene ati


Bengi gowoen roso tresnoku
                        
Kanggo slirane sing tak sayang
                         
Udan tolong gowoen banyu moto iki
                
Roso kangen kepati pati

(Chorus)
                  
Wes suwe seng tak rasakne
                    
Aku seh tetep eling wae
                         
Tak sadari ugo tak rumangsani
                           
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti

      
Saiki piye kabarmu
              
Opo seh eling aku
        
Yen wes mulyo uripmu
                 
Dungaku seneng atimu

(Interlude)     
                
             


Bengi gowoen roso tresnoku
                        
Kanggo slirane sing tak sayang
                         
Udan tolong gowoen banyu moto iki
                
Roso kangen kepati pati

(Chorus)
                  
Wes suwe seng tak rasakne
                    
Aku seh tetep eling wae
                         
Tak sadari ugo tak rumangsani
                           
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti

                  
Wes suwe seng tak rasakne
                    
Aku seh tetep eling wae
                          
Sayang rungokno jerite ati iki
                             
Menangis sedih mengharap kau kembali
                             
Menangis sedih mengharap kau kembali..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Angin Kangen – Via Vallen yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Angin Kangen – Via Vallen, Lirik Lagu Angin Kangen – Via Vallen, Kunci Gitar Angin Kangen – Via Vallen

Post Your Thoughts