Chord Gitar Angin Malioboro – Didi Kempot

Berikut ini merupakan Chord Gitar Angin Malioboro – Didi Kempot. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Angin Malioboro – Didi Kempot, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Angin Malioboro – Didi Kempot.

(Intro)    
         [C/E]   

                         
Sepine ing wengi iki.. Aku dewe
                           
Atiku mung tansah eling.. karo kowe

                           
Angin malioboro.. tansah ngelingake
                  
Aku ora bakal.. lali karo kowe..

(Chorus)
                               
Aku kangen kowe.. Esuk awan wengi sore
                               
Aku kangen kowe.. Cah ayu aku neng kene
                              
Aku kangen kowe.. Entenono sak tekane
                            
Aku kangen kowe.. Aku kangen karo kowe

(Intro)   

                
Kangen kangen atiku kangen
               
aku kangen karo sliramu
                  
Eling alismu eling lambemu
               
Ugo eling anamu cah ayu
                   
Neng kene kangen atiku kangen
                    
Mung eling karo kowe cah ayu..

                         
Sepine ing wengi iki.. Aku dewe
                           
Atiku mung tansah eling.. karo kowe

                        
Angin malioboro.. tansah ngelingake
                  
Aku ora bakal.. lali karo kowe..

(Chorus)
                               
Aku kangen kowe.. Esuk awan wengi sore
                               
Aku kangen kowe.. Cah ayu aku neng kene
                               
Aku kangen kowe.. Esuk awan wengi sore
                            
Aku kangen kowe.. Aku kangen karo kowe

(Interlude)   
               
               
               
              
            -- ---

(Chorus)
                               
Aku kangen kowe.. Esuk awan wengi sore
                               
Aku kangen kowe.. Cah ayu aku neng kene
                              
Aku kangen kowe.. Entenono sak tekane
                              
Aku kangen kowe.. Aku kangen karo kowe

                               
Aku kangen kowe.. Esuk awan wengi sore
                               
Aku kangen kowe.. Cah ayu aku neng kene
                              
Aku kangen kowe.. Entenono sak tekane
                            
Aku kangen kowe.. Aku kangen karo kowe..

(Outro)    ..



Didi Kempot - Angin Malioboro[

(Intro)    
         [D/F#]   

                        
Sepine ing wengi iki.. Aku dewe
                          
Atiku mung tansah eling.. karo kowe

                          
Angin malioboro.. tansah ngelingake
                 
Aku ora bakal.. lali karo kowe..

(Chorus)
                               
Aku kangen kowe.. Esuk awan wengi sore
                               
Aku kangen kowe.. Cah ayu aku neng kene
                              
Aku kangen kowe.. Entenono sak tekane
                            
Aku kangen kowe.. Aku kangen karo kowe

(Intro)   

                
Kangen kangen atiku kangen
               
aku kangen karo sliramu
                  
Eling alismu eling lambemu
               
Ugo eling anamu cah ayu
                   
Neng kene kangen atiku kangen
                    
Mung eling karo kowe cah ayu..

                        
Sepine ing wengi iki.. Aku dewe
                          
Atiku mung tansah eling.. karo kowe

                       
Angin malioboro.. tansah ngelingake
                 
Aku ora bakal.. lali karo kowe..

(Chorus)
                               
Aku kangen kowe.. Esuk awan wengi sore
                               
Aku kangen kowe.. Cah ayu aku neng kene
                               
Aku kangen kowe.. Esuk awan wengi sore
                            
Aku kangen kowe.. Aku kangen karo kowe

(Interlude)   
               
               
               
              
            -- ---

(Chorus)
                               
Aku kangen kowe.. Esuk awan wengi sore
                               
Aku kangen kowe.. Cah ayu aku neng kene
                              
Aku kangen kowe.. Entenono sak tekane
                              
Aku kangen kowe.. Aku kangen karo kowe

                               
Aku kangen kowe.. Esuk awan wengi sore
                               
Aku kangen kowe.. Cah ayu aku neng kene
                              
Aku kangen kowe.. Entenono sak tekane
                            
Aku kangen kowe.. Aku kangen karo kowe..

(Outro)    ..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Angin Malioboro – Didi Kempot yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Angin Malioboro – Didi Kempot, Lirik Lagu Angin Malioboro – Didi Kempot, Kunci Gitar Angin Malioboro – Didi Kempot

Post Your Thoughts