Chord Gitar Angin Wengi – Esa Risti

Berikut ini merupakan Chord Gitar Angin Wengi – Esa Risti. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Angin Wengi – Esa Risti, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Angin Wengi – Esa Risti.

Capo di fret 2

(Intro)       ..

  
semilir angin wengi..
        
nambahi kangen iki..
                  
ati kang nandang rindu
        
tumetes ing njero kalbu..

 
opo pancen podo
  
koyo sing tak roso..
                  
kowe sing ning kono seh..
          
tansah njogo tresno..

        
adohe.. jarak..
    
ora dadi penghalang..
     
kowe lan aku..
               
tansah setyo tuhu..

(Chorus)
         
semilir angin wengi..
                  
tulung sampekno.. kangenku..
                   
marang slirane.. pepujaning atiku

               
lintang lan rembulan
                   
prasasat ngerti.. sworo atiku
     
gede roso kangenku..
     
gede roso tresnoku..
             
tak tunggu balimu..

(Int.)       
               ..

 
opo pancen podo
  
koyo sing tak roso..
                  
kowe sing ning kono seh..
          
tansah njogo tresno..

        
adohe.. jarak..
    
ora dadi penghalang..
     
kowe lan aku..
               
tansah setyo tuhu..

(Chorus)
         
semilir angin wengi..
                  
tulung sampekno.. kangenku..
                   
marang slirane.. pepujaning atiku

               
lintang lan rembulan
                      
prasasat ngerti.. sworo atiku
     
gede roso kangenku..
     
gede roso tresnoku..
             
tak tunggu balimu..

         
semilir angin wengi..
                  
tulung sampekno.. kangenku..
                   
marang slirane.. pepujaning atiku

               
lintang lan rembulan
                      
prasasat ngerti.. sworo atiku
     
gede roso kangenku..
     
gede roso tresnoku..
             
tak tunggu balimu..



Esa Risti - Angin Wengi[

(Intro)       ..

  
semilir angin wengi..
        
nambahi kangen iki..
                  
ati kang nandang rindu
        
tumetes ing njero kalbu..

 
opo pancen podo
  
koyo sing tak roso..
                  
kowe sing ning kono seh..
          
tansah njogo tresno..

       
adohe.. jarak..
    
ora dadi penghalang..
     
kowe lan aku..
               
tansah setyo tuhu..

(Chorus)
         
semilir angin wengi..
                 
tulung sampekno.. kangenku..
                   
marang slirane.. pepujaning atiku

               
lintang lan rembulan
                  
prasasat ngerti.. sworo atiku
     
gede roso kangenku..
     
gede roso tresnoku..
             
tak tunggu balimu..

(Int.)       
               ..

 
opo pancen podo
  
koyo sing tak roso..
                  
kowe sing ning kono seh..
          
tansah njogo tresno..

       
adohe.. jarak..
    
ora dadi penghalang..
     
kowe lan aku..
               
tansah setyo tuhu..

(Chorus)
         
semilir angin wengi..
                 
tulung sampekno.. kangenku..
                   
marang slirane.. pepujaning atiku

               
lintang lan rembulan
                     
prasasat ngerti.. sworo atiku
     
gede roso kangenku..
     
gede roso tresnoku..
             
tak tunggu balimu..

         
semilir angin wengi..
                 
tulung sampekno.. kangenku..
                   
marang slirane.. pepujaning atiku

               
lintang lan rembulan
                     
prasasat ngerti.. sworo atiku
     
gede roso kangenku..
     
gede roso tresnoku..
             
tak tunggu balimu..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Angin Wengi – Esa Risti yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Angin Wengi – Esa Risti, Lirik Lagu Angin Wengi – Esa Risti, Kunci Gitar Angin Wengi – Esa Risti

Post Your Thoughts