Chord Gitar Apik-Apikan – Happy Asmara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Apik-Apikan – Happy Asmara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Apik-Apikan – Happy Asmara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Apik-Apikan – Happy Asmara.

(Intro)         

                 
ra kroso netes.. eluh ning pipi..
                 
amergo nrimo.. janji mbok blenjani..
                        
aku nangis.. ngempet loro ati..
                            
remuk dodo.. mergo di khianati..

                
yen pancen.. aku kudu kelangan..

 wis tak lilakne..
        
timbang bubrah kahanan
                         
yen teruske.. timbang soyo ajur..
           
mergo atimu ono wong liyo..
           
tresnomu luntur..

(Chorus)
                           
apik-apikan.. aku tak sing lungo..
                          
yen diteruske.. timbang soyo loro..
                            
apik-apikan.. aku tak sing ngalah..
                                
yo wes tak ikhlasne.. nadyan kudu pisah..

(Int.)       
             ..

                
yen pancen.. aku kudu kelangan..

 wis tak lilakne..
        
timbang bubrah kahanan
                         
yen teruske.. timbang soyo ajur..
           
mergo atimu ono wong liyo..
           
tresnomu luntur..

(Chorus)
                           
apik-apikan.. aku tak sing lungo..
                          
yen diteruske.. timbang soyo loro..
                            
apik-apikan.. aku tak sing ngalah..
                                
yo wes tak ikhlasne.. nadyan kudu pisah..

                           
apik-apikan.. aku tak sing lungo..
                          
yen diteruske.. timbang soyo loro..
                            
apik-apikan.. aku tak sing ngalah..
                                
yo wes tak ikhlasne.. nadyan kudu pisah..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Apik-Apikan – Happy Asmara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Apik-Apikan – Happy Asmara, Lirik Lagu Apik-Apikan – Happy Asmara, Kunci Gitar Apik-Apikan – Happy Asmara

Post Your Thoughts