Chord Gitar Asmoro Wedho – Andi Zate

Berikut ini merupakan Chord Gitar Asmoro Wedho – Andi Zate. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Asmoro Wedho – Andi Zate, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Asmoro Wedho – Andi Zate.

(Intro)    
            ..

                     
werdi suksmo rehing tresno..
                
gegambaran suwargoluko..
                   
prapti suci.. wosing a..ti..
                     
siro yayi.. kang den anti..

(Intro)    
          ..

                  
mukso wuyung datan lewung
                 
sorot siro kang pinunjul..
               
duh Gusti.. Moho Mukti..
                     
sun suwiji.. mring sejati..

(Intro)       

                    
sekaring sunyo.. ngombak rogo
                       
endahing siro kang sun roso..
                
asmoro wedho.. wohing janji..
                            
duh garbaning sun kang ginowo pesti..

(Intro)    
          ..

                     
werdi suksmo rehing tresno..
                
gegambaran suwargoluko..
                   
prapti suci.. wosing a..ti..
                     
siro yayi.. kang den anti..

(Intro)    
          ..

                  
mukso wuyung datan lewung
                 
sorot siro kang pinunjul..
               
duh Gusti.. Moho Mukti..
                     
sun suwiji.. mring sejati..

(Intro)       

                    
sekaring sunyo.. ngombak rogo
                       
endahing siro kang sun roso..
                
asmoro wedho.. wohing janji..
                            
duh garbaning sun kang ginowo pesti..



Andi Zate - Asmoro Wedho[

(Intro)    
            ..

                   
werdi suksmo rehing tresno..
                
gegambaran suwargoluko..
                
prapti suci.. wosing a..ti..
                    
siro yayi.. kang den anti..

(Intro)    
          ..

                
mukso wuyung datan lewung
                 
sorot siro kang pinunjul..
            
duh Gusti.. Moho Mukti..
                    
sun suwiji.. mring sejati..

(Intro)       

                   
sekaring sunyo.. ngombak rogo
                      
endahing siro kang sun roso..
                
asmoro wedho.. wohing janji..
                           
duh garbaning sun kang ginowo pesti..

(Intro)    
          ..

                   
werdi suksmo rehing tresno..
                
gegambaran suwargoluko..
                
prapti suci.. wosing a..ti..
                    
siro yayi.. kang den anti..

(Intro)    
          ..

                
mukso wuyung datan lewung
                 
sorot siro kang pinunjul..
            
duh Gusti.. Moho Mukti..
                    
sun suwiji.. mring sejati..

(Intro)       

                   
sekaring sunyo.. ngombak rogo
                      
endahing siro kang sun roso..
                
asmoro wedho.. wohing janji..
                           
duh garbaning sun kang ginowo pesti..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Asmoro Wedho – Andi Zate yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Asmoro Wedho – Andi Zate, Lirik Lagu Asmoro Wedho – Andi Zate, Kunci Gitar Asmoro Wedho – Andi Zate

Post Your Thoughts