Chord Gitar Ati Sing Liyo – Dwi Putra

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ati Sing Liyo – Dwi Putra. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ati Sing Liyo – Dwi Putra, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ati Sing Liyo – Dwi Putra.

(Intro)        ..

              
pancen iki dudu dalane..
                           
 aku lan sliramu wes dudu jodone..
                     
tak tompo kanti ikhlas atiku
                               
kowe medot tresno mergo ati sing liyo..

                 
kadung jeru nandes atiku..
                             
 tresno sing tak roso karo sliramu..
  
padang langit iki..
      
malih dadi mego mendung
                      
tangise ati ra biso ketulung..

                    
ilang.. wes ilang kari kenangan
               
kowe medot tresnoku
                        
demi dek'e.. sing mbok sayang..

(Chorus)
               
mung siji penjalukku
               
kowe jo sampek lali
              
karo aku sing tau
               
bahagia ro dirimu..
                
kabeh perjuanganku..
             
ora mbok regani..
               
tunggunen karmamu
                   
yang menanti saat nanti..

                
netes iluh ning pipiku
                
sing deres mili iki
            
mergo atimu wes di gawe
        
ayem karo wong liyo
               
sing tak karepake..
            
mugo kowe biso..
                 
bahagia karo dek'e..

(Int.)        ..

                    
ilang.. wes ilang kari kenangan
               
kowe medot tresnoku
                        
demi dek'e.. sing mbok sayang..

(Chorus)
               
mung siji penjalukku
               
kowe jo sampek lali
              
karo aku sing tau
               
bahagia ro dirimu..
                
kabeh perjuanganku..
             
ora mbok regani..
               
tunggunen karmamu
                   
yang menanti saat nanti..

                
netes iluh ning pipiku
                
sing deres mili iki
            
mergo atimu wes di gawe
        
ayem karo wong liyo
               
sing tak karepake..
            
mugo kowe biso..
                 
bahagia karo dek'e..

               
sing tak karepake..
            
mugo kowe biso..
                 
bahagia karo dek'e..



Dwi Putra - Ati Sing Liyo[

(Intro)        ..

             
pancen iki dudu dalane..
                           
 aku lan sliramu wes dudu jodone..
                     
tak tompo kanti ikhlas atiku
                               
kowe medot tresno mergo ati sing liyo..

                
kadung jeru nandes atiku..
                             
 tresno sing tak roso karo sliramu..
  
padang langit iki..
      
malih dadi mego mendung
                      
tangise ati ra biso ketulung..

                   
ilang.. wes ilang kari kenangan
               
kowe medot tresnoku
                       
demi dek'e.. sing mbok sayang..

(Chorus)
               
mung siji penjalukku
               
kowe jo sampek lali
              
karo aku sing tau
               
bahagia ro dirimu..
                
kabeh perjuanganku..
             
ora mbok regani..
               
tunggunen karmamu
                   
yang menanti saat nanti..

                
netes iluh ning pipiku
                
sing deres mili iki
            
mergo atimu wes di gawe
        
ayem karo wong liyo
               
sing tak karepake..
            
mugo kowe biso..
                 
bahagia karo dek'e..

(Int.)        ..

                   
ilang.. wes ilang kari kenangan
               
kowe medot tresnoku
                       
demi dek'e.. sing mbok sayang..

(Chorus)
               
mung siji penjalukku
               
kowe jo sampek lali
              
karo aku sing tau
               
bahagia ro dirimu..
                
kabeh perjuanganku..
             
ora mbok regani..
               
tunggunen karmamu
                   
yang menanti saat nanti..

                
netes iluh ning pipiku
                
sing deres mili iki
            
mergo atimu wes di gawe
        
ayem karo wong liyo
               
sing tak karepake..
            
mugo kowe biso..
                 
bahagia karo dek'e..

               
sing tak karepake..
            
mugo kowe biso..
                 
bahagia karo dek'e..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ati Sing Liyo – Dwi Putra yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ati Sing Liyo – Dwi Putra, Lirik Lagu Ati Sing Liyo – Dwi Putra, Kunci Gitar Ati Sing Liyo – Dwi Putra

Post Your Thoughts