Chord Gitar Atiku Ajur – Nella Kharisma

Berikut ini merupakan Chord Gitar Atiku Ajur – Nella Kharisma. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Atiku Ajur – Nella Kharisma, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Atiku Ajur – Nella Kharisma.

           
tansah eling omongmu
             
naliko kowe pamit rabi
                
kaget atiku ngene rasane
                  
ajur sak jroning dodoku..

           
kok blenjani sumpahmu
                
ndek mbiyen kae ono kene
               
tegone kowe ngapusi aku
                 
kowe rabi malah karo mantanmu..

(Intro)    
           

                  
ajur atiku rasane remuk dodoku
                         
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
                    
aku ora ngerti opo to salahku
                        
kowe malah milih balen karo mantanmu..

                        
aku berkorban kanggo roso tresno iki
                      
tekan patiku tetep tak belani..
                         
nanging nyatane kowe malah ra ngerti
                              
gawe loro nganti ajur roso tresno iki..

              
sak tenane aku nelongso
            
yen kok gawe cidro
             
nanging aku kudu lilo
        
mergo kowe wis ra duweni tresno..

(Chorus)
           
tansah eling omongmu
             
naliko kowe pamit rabi
                
kaget atiku ngene rasane
                  
ajur sak jroning dodoku..

           
kok blenjani sumpahmu
                
ndek mbiyen kae ono kene
               
tegone kowe ngapusi aku
                 
kowe rabi malah karo mantanmu..

                  
ajur atiku rasane remuk dodoku
                         
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
                    
aku ora ngerti opo to salahku
                        
kowe malah milih balen karo mantanmu..

                        
aku berkorban kanggo roso tresno iki
                      
tekan patiku tetep tak belani..
                         
nanging nyatane kowe malah ra ngerti
                              
gawe loro nganti ajur roso tresno iki..

              
sak tenane aku nelongso
            
yen kok gawe cidro
             
nanging aku kudu lilo
        
mergo kowe wis ra duweni tresno..

(Chorus)
           
tansah eling omongmu
             
naliko kowe pamit rabi
                
kaget atiku ngene rasane
                  
ajur sak jroning dodoku..

           
kok blenjani sumpahmu
                
ndek mbiyen kae ono kene
               
tegone kowe ngapusi aku
                 
kowe rabi malah karo mantanmu..

(Intro)    
           

              
sak tenane aku nelongso
            
yen kok gawe cidro
             
nanging aku kudu lilo
        
mergo kowe wis ra duweni tresno..

(Chorus)
           
tansah eling omongmu
             
naliko kowe pamit rabi
                
kaget atiku ngene rasane
                  
ajur sak jroning dodoku..

           
kok blenjani sumpahmu
                
ndek mbiyen kae ono kene
               
tegone kowe ngapusi aku
                 
kowe rabi malah karo mantanmu..

           
tansah eling omongmu
             
naliko kowe pamit rabi
                
kaget atiku ngene rasane
                  
ajur sak jroning dodoku..

           
kok blenjani sumpahmu
                
ndek mbiyen kae ono kene
               
tegone kowe ngapusi aku
                             
kowe rabi malah karo mantanmu..



Nella Kharisma - Atiku Ajur[

           
tansah eling omongmu
            
naliko kowe pamit rabi
                
kaget atiku ngene rasane
                 
ajur sak jroning dodoku..

           
kok blenjani sumpahmu
               
ndek mbiyen kae ono kene
               
tegone kowe ngapusi aku
                
kowe rabi malah karo mantanmu..

(Intro)    
           

                  
ajur atiku rasane remuk dodoku
                        
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
                    
aku ora ngerti opo to salahku
                       
kowe malah milih balen karo mantanmu..

                        
aku berkorban kanggo roso tresno iki
                     
tekan patiku tetep tak belani..
                         
nanging nyatane kowe malah ra ngerti
                             
gawe loro nganti ajur roso tresno iki..

             
sak tenane aku nelongso
           
yen kok gawe cidro
            
nanging aku kudu lilo
        
mergo kowe wis ra duweni tresno..

(Chorus)
           
tansah eling omongmu
            
naliko kowe pamit rabi
                
kaget atiku ngene rasane
                 
ajur sak jroning dodoku..

           
kok blenjani sumpahmu
               
ndek mbiyen kae ono kene
               
tegone kowe ngapusi aku
                
kowe rabi malah karo mantanmu..

                  
ajur atiku rasane remuk dodoku
                        
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
                    
aku ora ngerti opo to salahku
                       
kowe malah milih balen karo mantanmu..

                        
aku berkorban kanggo roso tresno iki
                     
tekan patiku tetep tak belani..
                         
nanging nyatane kowe malah ra ngerti
                             
gawe loro nganti ajur roso tresno iki..

             
sak tenane aku nelongso
           
yen kok gawe cidro
            
nanging aku kudu lilo
        
mergo kowe wis ra duweni tresno..

(Chorus)
           
tansah eling omongmu
            
naliko kowe pamit rabi
                
kaget atiku ngene rasane
                 
ajur sak jroning dodoku..

           
kok blenjani sumpahmu
               
ndek mbiyen kae ono kene
               
tegone kowe ngapusi aku
                
kowe rabi malah karo mantanmu..

(Intro)    
           

             
sak tenane aku nelongso
           
yen kok gawe cidro
            
nanging aku kudu lilo
        
mergo kowe wis ra duweni tresno..

(Chorus)
           
tansah eling omongmu
            
naliko kowe pamit rabi
                
kaget atiku ngene rasane
                 
ajur sak jroning dodoku..

           
kok blenjani sumpahmu
               
ndek mbiyen kae ono kene
               
tegone kowe ngapusi aku
                
kowe rabi malah karo mantanmu..

           
tansah eling omongmu
            
naliko kowe pamit rabi
                
kaget atiku ngene rasane
                 
ajur sak jroning dodoku..

           
kok blenjani sumpahmu
               
ndek mbiyen kae ono kene
               
tegone kowe ngapusi aku
                            
kowe rabi malah karo mantanmu..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Atiku Ajur – Nella Kharisma yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Atiku Ajur – Nella Kharisma, Lirik Lagu Atiku Ajur – Nella Kharisma, Kunci Gitar Atiku Ajur – Nella Kharisma

Post Your Thoughts