Chord Gitar Atiku Ajur – Shinta Gisul

Berikut ini merupakan Chord Gitar Atiku Ajur – Shinta Gisul. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Atiku Ajur – Shinta Gisul, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Atiku Ajur – Shinta Gisul.

           
tansah eling omongmu
             
naliko kowe pamit rabi..
                
kaget atiku ngene rasane
                   
ajur sa'jero ning dodoku..

             
kok blenjani.. sumpahmu..
                
ndek mbiyen kae ono kene..
              
tegone koe ngapusi aku
                 
kowe rabi malah karo mantanmu..

(Intro)    
           

                  
ajur atiku rasane remuk dodoku
                         
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
                    
aku ora ngerti opo to salahku
                        
kowe malah milih balek karo mantanmu..

                        
aku berkorban kanggo roso tresno iki
                        
bahkan matipun tetep tak belani
                         
nanging nyatane kowe malah rangerti
                             
nggawe loro ati ajur roso tresno iki..

              
sak tenane aku nelongso
              
yen kok gawe cidro..
               
nanging.. aku kudu lilo
        
mergo kowe wis ra nduweni tresno..

(Chorus)
           
tansah eling omongmu
             
naliko kowe pamit rabi..
                
kaget atiku ngene rasane
                   
ajur sa'jero ning dodoku..

             
kok blenjani.. sumpahmu..
                
ndek mbiyen kae ono kene..
              
tegone koe ngapusi aku
                 
kowe rabi malah karo mantanmu..

                  
ajur atiku rasane remuk dodoku
                         
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
                    
aku ora ngerti opo to salahku
                        
kowe malah milih balek karo mantanmu..

                        
aku berkorban kanggo roso tresno iki
                        
bahkan matipun tetep tak belani
                         
nanging nyatane kowe malah rangerti
                             
nggawe loro ati ajur roso tresno iki..

              
sak tenane aku nelongso
              
yen kok gawe cidro..
               
nanging.. aku kudu lilo
        
mergo kowe wis ra nduweni tresno..

(Chorus)
           
tansah eling omongmu
             
naliko kowe pamit rabi..
                
kaget atiku ngene rasane
                   
ajur sa'jero ning dodoku..

             
kok blenjani.. sumpahmu..
                
ndek mbiyen kae ono kene..
              
tegone koe ngapusi aku
                 
kowe rabi malah karo mantanmu..

(Int.)    
          
          
          

(Chorus)
           
tansah eling omongmu
             
naliko kowe pamit rabi..
                
kaget atiku ngene rasane
                   
ajur sa'jero ning dodoku..

             
kok blenjani.. sumpahmu..
                
ndek mbiyen kae ono kene..
              
tegone koe ngapusi aku
                 
kowe rabi malah karo mantanmu..



Shinta Gisul - Atiku Ajur[

          
tansah eling omongmu
             
naliko kowe pamit rabi..
               
kaget atiku ngene rasane
                   
ajur sa'jero ning dodoku..

            
kok blenjani.. sumpahmu..
                
ndek mbiyen kae ono kene..
             
tegone koe ngapusi aku
                 
kowe rabi malah karo mantanmu..

(Intro)    
           

                 
ajur atiku rasane remuk dodoku
                         
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
                   
aku ora ngerti opo to salahku
                        
kowe malah milih balek karo mantanmu..

                       
aku berkorban kanggo roso tresno iki
                        
bahkan matipun tetep tak belani
                        
nanging nyatane kowe malah rangerti
                             
nggawe loro ati ajur roso tresno iki..

              
sak tenane aku nelongso
              
yen kok gawe cidro..
               
nanging.. aku kudu lilo
        
mergo kowe wis ra nduweni tresno..

(Chorus)
          
tansah eling omongmu
             
naliko kowe pamit rabi..
               
kaget atiku ngene rasane
                   
ajur sa'jero ning dodoku..

            
kok blenjani.. sumpahmu..
                
ndek mbiyen kae ono kene..
             
tegone koe ngapusi aku
                 
kowe rabi malah karo mantanmu..

                 
ajur atiku rasane remuk dodoku
                         
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
                   
aku ora ngerti opo to salahku
                        
kowe malah milih balek karo mantanmu..

                       
aku berkorban kanggo roso tresno iki
                        
bahkan matipun tetep tak belani
                        
nanging nyatane kowe malah rangerti
                             
nggawe loro ati ajur roso tresno iki..

              
sak tenane aku nelongso
              
yen kok gawe cidro..
               
nanging.. aku kudu lilo
        
mergo kowe wis ra nduweni tresno..

(Chorus)
          
tansah eling omongmu
             
naliko kowe pamit rabi..
               
kaget atiku ngene rasane
                   
ajur sa'jero ning dodoku..

            
kok blenjani.. sumpahmu..
                
ndek mbiyen kae ono kene..
             
tegone koe ngapusi aku
                 
kowe rabi malah karo mantanmu..

(Int.)    
          
          
          

(Chorus)
          
tansah eling omongmu
             
naliko kowe pamit rabi..
               
kaget atiku ngene rasane
                   
ajur sa'jero ning dodoku..

            
kok blenjani.. sumpahmu..
                
ndek mbiyen kae ono kene..
             
tegone koe ngapusi aku
                 
kowe rabi malah karo mantanmu..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Atiku Ajur – Shinta Gisul yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Atiku Ajur – Shinta Gisul, Lirik Lagu Atiku Ajur – Shinta Gisul, Kunci Gitar Atiku Ajur – Shinta Gisul

Post Your Thoughts