Chord Gitar Atiku Dudu Watu – Shinta Arsinta

Berikut ini merupakan Chord Gitar Atiku Dudu Watu – Shinta Arsinta. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Atiku Dudu Watu – Shinta Arsinta, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Atiku Dudu Watu – Shinta Arsinta.

Capo di fret 1

(Intro)       
              

              
aku ra kuat.. terus mbok larani..
               
aku ra kuat.. terus mbok apusi..
            
cobo awakmu.. ngerti rasane..
                        
sing ditresnani.. nglarani..

             
opo tresnoku.. seh kurang gede..
               
nganti awakmu.. nompo liyane..
           
opo awakmu.. ra mesakne aku..
              
tego gawe loro atiku..

(Intro)    

(Chorus)
                 
atiku iki dudu songko watu..
                    
yen dilarani ora biso tatu..
                  
siji njalukku welasono aku..
                       
wes cukup.. tatu sing tak tompo..

(Intro)  

              
aku ra kuat.. terus mbok larani..
               
aku ra kuat.. terus mbok apusi..
            
cobo awakmu.. ngerti rasane..
                        
sing ditresnani.. nglarani..

             
opo tresnoku.. seh kurang gede..
               
nganti awakmu.. nompo liyane..
           
opo awakmu.. ra mesakne aku..
              
tego gawe loro atiku..

(Intro)    

(Chorus)
                 
atiku iki dudu songko watu..
                    
yen dilarani ora biso tatu..
                  
siji njalukku welasono aku..
                       
wes cukup.. tatu sing tak tompo..
                       
wes cukup.. tatu sing tak tompo..



Shinta Arsinta - Atiku Dudu Watu[

(Intro)       
              

              
aku ra kuat.. terus mbok larani..
              
aku ra kuat.. terus mbok apusi..
            
cobo awakmu.. ngerti rasane..
                     
sing ditresnani.. nglarani..

             
opo tresnoku.. seh kurang gede..
              
nganti awakmu.. nompo liyane..
           
opo awakmu.. ra mesakne aku..
            
tego gawe loro atiku..

(Intro)    

(Chorus)
                
atiku iki dudu songko watu..
                   
yen dilarani ora biso tatu..
                 
siji njalukku welasono aku..
                      
wes cukup.. tatu sing tak tompo..

(Intro)  

              
aku ra kuat.. terus mbok larani..
              
aku ra kuat.. terus mbok apusi..
            
cobo awakmu.. ngerti rasane..
                     
sing ditresnani.. nglarani..

             
opo tresnoku.. seh kurang gede..
              
nganti awakmu.. nompo liyane..
           
opo awakmu.. ra mesakne aku..
            
tego gawe loro atiku..

(Intro)    

(Chorus)
                
atiku iki dudu songko watu..
                   
yen dilarani ora biso tatu..
                 
siji njalukku welasono aku..
                      
wes cukup.. tatu sing tak tompo..
                      
wes cukup.. tatu sing tak tompo..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Atiku Dudu Watu – Shinta Arsinta yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Atiku Dudu Watu – Shinta Arsinta, Lirik Lagu Atiku Dudu Watu – Shinta Arsinta, Kunci Gitar Atiku Dudu Watu – Shinta Arsinta

Post Your Thoughts