Chord Gitar Ayang Ayang Ayumu (A3) – Satria Moe

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ayang Ayang Ayumu (A3) – Satria Moe. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ayang Ayang Ayumu (A3) – Satria Moe, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ayang Ayang Ayumu (A3) – Satria Moe.

(Intro)  [G/B]  ..

                 [G/B]
 gitar iki seng dadi seksi
                
 tresno iki wes kepatri
                 [G/B]
 karo kowe seng biso ngerteni..
               
 mugo terus dadi siji..
                  
 tresno iki neng kuto tulungagung..
              
 amber ra iso kebendung..

                          
aku ra pengen.. adoh karo kowe..
                            
siji panjalokku.. setio karo aku..

(Chorus)
                         [G/B]
aku ra biso.. adoh soko kowe..
                         
aku ra biso snajan semenit wae..
                           [G/B] 
kowe dadi pilihan mergo gawe nyaman..
                       
ayang ayang ayumu.. sumenden neng atiku..

                         [G/B]
aku ra biso.. adoh soko kowe..
                         
aku ra biso snajan semenit wae..
                           [G/B] 
kowe dadi pilihan mergo gawe nyaman..
                                
ayang ayang ayumu.. sumenden neng atiku..

(Int.)    
             hoo..
        [G/B]  
         ..

                  
 tresno iki neng kuto tulungagung..
              
 amber ra iso kebendung..

                          
aku ra pengen.. adoh karo kowe..
                            
siji panjalokku.. setio karo aku..

(Chorus)
                         [G/B]
aku ra biso.. adoh soko kowe..
                         
aku ra biso snajan semenit wae..
                           [G/B] 
kowe dadi pilihan mergo gawe nyaman..
                       
ayang ayang ayumu.. sumenden neng atiku..

                         [G/B]
aku ra biso.. adoh soko kowe..
                         
aku ra biso snajan semenit wae..
                           [G/B] 
kowe dadi pilihan mergo gawe nyaman..
                       
ayang ayang ayumu.. sumenden..
                             
neng njero atiku.. neng njero atiku..



Satria Moe - Ayang Ayang Ayumu (A3)[

(Intro)  [F/A]  ..

                [F/A]
 gitar iki seng dadi seksi
                
 tresno iki wes kepatri
                [F/A]
 karo kowe seng biso ngerteni..
               
 mugo terus dadi siji..
                 
 tresno iki neng kuto tulungagung..
              
 amber ra iso kebendung..

                          
aku ra pengen.. adoh karo kowe..
                            
siji panjalokku.. setio karo aku..

(Chorus)
                        [F/A]
aku ra biso.. adoh soko kowe..
                         
aku ra biso snajan semenit wae..
                         [F/A] 
kowe dadi pilihan mergo gawe nyaman..
                       
ayang ayang ayumu.. sumenden neng atiku..

                        [F/A]
aku ra biso.. adoh soko kowe..
                         
aku ra biso snajan semenit wae..
                         [F/A] 
kowe dadi pilihan mergo gawe nyaman..
                                
ayang ayang ayumu.. sumenden neng atiku..

(Int.)    
               hoo..
        [F/A]  
         ..

                 
 tresno iki neng kuto tulungagung..
              
 amber ra iso kebendung..

                          
aku ra pengen.. adoh karo kowe..
                            
siji panjalokku.. setio karo aku..

(Chorus)
                        [F/A]
aku ra biso.. adoh soko kowe..
                         
aku ra biso snajan semenit wae..
                         [F/A] 
kowe dadi pilihan mergo gawe nyaman..
                       
ayang ayang ayumu.. sumenden neng atiku..

                        [F/A]
aku ra biso.. adoh soko kowe..
                         
aku ra biso snajan semenit wae..
                         [F/A] 
kowe dadi pilihan mergo gawe nyaman..
                       
ayang ayang ayumu.. sumenden..
                            
neng njero atiku.. neng njero atiku..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ayang Ayang Ayumu (A3) – Satria Moe yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ayang Ayang Ayumu (A3) – Satria Moe, Lirik Lagu Ayang Ayang Ayumu (A3) – Satria Moe, Kunci Gitar Ayang Ayang Ayumu (A3) – Satria Moe

Post Your Thoughts