Chord Gitar Badhe Tresno – Loro Ati Official

Berikut ini merupakan Chord Gitar Badhe Tresno – Loro Ati Official. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Badhe Tresno – Loro Ati Official, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Badhe Tresno – Loro Ati Official.

Capo di fret 2

(Intro)    ..


kelingan nalikone
      
ndek mbiyen bareng ro kowe
                       
nate ngucap tresno karo aku..


janjimu marang aku
  
badhe tresno selawase
                  
mboten wonten wong liyo
            
sing biso ngganteni aku..

(Intro)   ..

                  
 loro ati iki.. yen kelingan..
                  
 kowe mung nggawe cidro..
                          
 ora nyongko.. kowe ninggal lungo..
                      
 nyisihke aku gandeng karo wong liyo..

ha.. aaa..

(Chorus)
        
aa.. ra urus aku..
                  
pentingke awa'mu dewe..
                
saiki aku.. wis nduwe gantine..

       
 ra nggagas aku..
          
karo kabeh omonganmu
                
ra bakal tak baleni
       
loroku sing koyo wingi..

(Int.)     
         ..
           
         ..


kelingan nalikone
      
ndek mbiyen bareng ro kowe
                       
nate ngucap tresno karo aku..


janjimu marang aku
  
badhe tresno selawase
                  
mboten wonten wong liyo
            
sing biso ngganteni aku..

                  
 loro ati iki.. yen kelingan..
                  
 kowe mung nggawe cidro..
                        
 ora nyongko.. kowe ninggal lungo..
                      
 nyisihke aku gandeng karo wong liyo..

ho.. aaa..

(Chorus)
         
aaa.. ra urus aku..
                  
pentingke awa'mu dewe..
                
saiki aku.. wis nduwe gantine..

       
 ra nggagas aku..
          
karo kabeh omonganmu
                
ra bakal tak baleni
       
loroku sing koyo wingi..

        
aa.. ra urus aku..
                  
pentingke awa'mu dewe..
                
saiki aku.. wis nduwe gantine..

       
 ra nggagas aku..
          
karo kabeh omonganmu
                
ra bakal tak baleni
       
loroku sing koyo wingi..

                 
ora bakal tak baleni
       
loroku sing koyo wingi..



[

(Intro)    ..


kelingan nalikone
      
ndek mbiyen bareng ro kowe
                       
nate ngucap tresno karo aku..


janjimu marang aku
  
badhe tresno selawase
                  
mboten wonten wong liyo
            
sing biso ngganteni aku..

(Intro)   ..

                 
 [loro ati] iki.. yen kelingan..
                  
 kowe mung nggawe cidro..
                         
 ora nyongko.. kowe ninggal lungo..
                      
 nyisihke aku gandeng karo wong liyo..

ha.. aaa..

(Chorus)
        
aa.. ra urus aku..
                
pentingke awa'mu dewe..
                
saiki aku.. wis nduwe gantine..

       
 ra nggagas aku..
         
karo kabeh omonganmu
                
ra bakal tak baleni
       
loroku sing koyo wingi..

(Int.)    
         ..
          
         ..


kelingan nalikone
      
ndek mbiyen bareng ro kowe
                       
nate ngucap tresno karo aku..


janjimu marang aku
  
badhe tresno selawase
                  
mboten wonten wong liyo
            
sing biso ngganteni aku..

                 
 loro ati iki.. yen kelingan..
                  
 kowe mung nggawe ..
                       
 ora nyongko.. kowe ninggal lungo..
                      
 nyisihke aku gandeng karo wong liyo..

ho.. aaa..

(Chorus)
         
aaa.. ra urus aku..
                
pentingke awa'mu dewe..
                
saiki aku.. wis nduwe gantine..

       
 ra nggagas aku..
         
karo kabeh omonganmu
                
ra bakal tak baleni
       
loroku sing koyo wingi..

        
aa.. ra urus aku..
                
pentingke awa'mu dewe..
                
saiki aku.. wis nduwe gantine..

       
 ra nggagas aku..
         
karo kabeh omonganmu
                
ra bakal tak baleni
       
loroku sing koyo wingi..

                 
ora bakal tak baleni
       
loroku sing koyo wingi..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Badhe Tresno – Loro Ati Official yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Badhe Tresno – Loro Ati Official, Lirik Lagu Badhe Tresno – Loro Ati Official, Kunci Gitar Badhe Tresno – Loro Ati Official

Post Your Thoughts