Chord Gitar Bahagia Karo Aku feat. Om Syalala – Furry Setya

Berikut ini merupakan Chord Gitar Bahagia Karo Aku feat. Om Syalala – Furry Setya. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Bahagia Karo Aku feat. Om Syalala – Furry Setya, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Bahagia Karo Aku feat. Om Syalala – Furry Setya.

(Intro)     
           

                       
wis suwe aku ngenteni kepastianmu..
                       
jawaban roso seko njero atimu..
               
pengenku mung siji..
                  
kowe nompo tresno iki..
                              
ngelakoni bareng.. urip karo aku..

                        
ra usah nggagas omongane wong liyo..
                        
bahagia raono bentuk'e tapi kroso
                                
urip mung sepisan.. ora usah neko-neko..
                                 
niati sing suci golek berkahe Gusti..

(Chorus)
      
ojo sumelang..
        
mengko uripe susah
          
kowe sing tenang..
        
 aku tak sing obah..
                   
mung cukup ngancani aku
                    
mung cukup ndongake aku
                      
semoga kita berdua bahagia..

(Int.)    
          
           

                        
ra usah nggagas omongane wong liyo..
                        
bahagia raono bentuk'e tapi kroso
                                
urip mung sepisan.. ora usah neko-neko..
                                 
niati sing suci golek berkahe Gusti..

(Chorus)
      
ojo sumelang..
        
mengko uripe susah
          
kowe sing tenang..
        
 aku tak sing obah..
                   
mung cukup ngancani aku
                    
mung cukup ndongake aku
                        
semoga kita berdua bahagia..

      
ojo sumelang..
        
mengko uripe susah
          
kowe sing tenang..
        
 aku tak sing obah..
                   
mung cukup ngancani aku
                    
mung cukup ndongake aku
                       
semoga kita berdua bahagia..
                             
semoga kita berdua bahagia.. woo..o..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Bahagia Karo Aku feat. Om Syalala – Furry Setya yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Bahagia Karo Aku feat. Om Syalala – Furry Setya, Lirik Lagu Bahagia Karo Aku feat. Om Syalala – Furry Setya, Kunci Gitar Bahagia Karo Aku feat. Om Syalala – Furry Setya

Post Your Thoughts