Chord Gitar Balik Kanan Wae – Happy Asmara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Balik Kanan Wae – Happy Asmara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Balik Kanan Wae – Happy Asmara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Balik Kanan Wae – Happy Asmara.

Capo di fret 3

              
kelingan nalikane
              
aku ketemu ro kowe
    
ati iki langsung
           
iso tresno rasane

               
saben ketemu sliramu
             
tansah ayem atiku
    
naliko nyawang
             
esem lan guyumu.. huu..

       
sampai tiba
                 
waktu yang ku nanti..
       
tak ungkapke roso
           
ning njero ati iki
            
nanging nyatane
                  
kowe ono sing nduweni..

(Chorus)
            
aku tresno karo kowe
             
nanging aku biso opo
      
ngerteni kowe
              
uwes nyanding uwong liyo..

            
aku kudu iso nerimo
                
senajan ati loro rasane
                        
mungkin kabeh iki wes dalane..

(Int.)       
             

                            
 sepurane aku wes tresno sliramu
                          
senajan aku iki dudu pilihanmu
                  
mending tak ikhlasno dari pada cidro

 mugo kowe bahagia karo wong liyo..

(Intro)   ..

       
sampai tiba
                 
waktu yang ku nanti..
       
tak ungkapke roso
           
ning njero ati iki
            
nanging nyatane
                  
kowe ono sing nduweni..

(Chorus)
            
aku tresno karo kowe
             
nanging aku biso opo
      
ngerteni kowe
              
uwes nyanding uwong liyo..

            
aku kudu iso nerimo
                
senajan ati loro rasane
                        
mungkin kabeh iki wes dalane..

            
aku tresno karo kowe
             
nanging aku biso opo
      
ngerteni kowe
              
uwes nyanding uwong liyo..

            
aku kudu iso nerimo
                
senajan ati loro rasane
                        
mungkin kabeh iki wes dalane..

        
wes wes wes cukup
                     
mending balik kanan wae..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Balik Kanan Wae – Happy Asmara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Balik Kanan Wae – Happy Asmara, Lirik Lagu Balik Kanan Wae – Happy Asmara, Kunci Gitar Balik Kanan Wae – Happy Asmara

Post Your Thoughts