Chord Gitar Balungan Kere – Ndarboy Genk

Berikut ini merupakan Chord Gitar Balungan Kere – Ndarboy Genk. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Balungan Kere – Ndarboy Genk, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Balungan Kere – Ndarboy Genk.

(Intro)    
             

               
 mbiyen aku tau kelangan
              
 nganti saiki isih kelingan
                   
 kowe sing tak anti anti
                  
bebrayan tekane pati
                       
jebule mblenjani janji..

                
 kabeh iki mergo kahanan
                  
 ben iso nyukupi kebutuhan
(-)              
      aku kerjo esuk sore
                      
nanging kowe sambat wae
                
jarene balungan kere..

(Chorus)
                 
opo pancen wis nasibku..
                 
 kudu pisahan karo sliramu
                  
 jaremu arep nompo opo anane
                                 
nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke

              
 kudune kowe ngerteni
                   
 kabeh mung titipane gusti
                    
 senajan atiku wis bubrah
                     
ngandelingno ning ibadah
                   
gusti sing paringi berkah

             
senajan balungan kere
                 
ora kendo nyambut gawe
               
senajan dalan ra alus
                  
sing penting wani terus

(Interlude)    
               
              

                
 kabeh iki mergo kahanan
                  
 ben iso nyukupi kebutuhan
(-)              
      aku kerjo esuk sore
                      
nanging kowe sambat wae
                
jarene balungan kere..

(Chorus)
                 
opo pancen wis nasibku..
                 
 kudu pisahan karo sliramu
                  
 jaremu arep nompo opo anane
                                 
nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke

              
 kudune kowe ngerteni
                
 kabeh mung titipane gusti
                    
 senajan atiku wis bubrah
                     
ngandelingno ning ibadah
                   
gusti sing paringi berkah

                
 senajan atiku wis bubrah
                     
ngandelingno ning ibadah
                        
gusti sing paringi berkah..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Balungan Kere – Ndarboy Genk yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Balungan Kere – Ndarboy Genk, Lirik Lagu Balungan Kere – Ndarboy Genk, Kunci Gitar Balungan Kere – Ndarboy Genk

Post Your Thoughts