Chord Gitar Banyu Langit – Didi Kempot

Berikut ini merupakan Chord Gitar Banyu Langit – Didi Kempot. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Banyu Langit – Didi Kempot, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Banyu Langit – Didi Kempot.

Capo di fret 3

(Intro)       
        -    


 Sworo angin,
 
angin sing ngreridu ati

 Ngelingake..
   
sliramu sing tak tresnani

 Pingin nangis
   
ngetokke eluh neng pipi

 Suwe ra weruh
  
senajan mung ono ngimpi

                      
Ngalemo.. ngalem ning dadaku
                          
Tambanono roso kangen ning atiku
                     
Ngalemo.. ngalemo ning aku
                      
ben ra adem kesiram udaning dalu


 Banyu langit
     
sing ono duwur kayangan

 Watu gede
  
kalingan mendunge udan

 Telesono..
   
atine wong sing kasmaran

 Setio janji
  
seprene tansah kelingan

(Chorus)
                  
Ademe gunung merapi purba
     
Melu krungu suaramu
   
ngomongke opo
                  
Ademe gunung merapi purba
          
Sing neng langgran
           
wonosari Yogyakarta

(Interlude)       
                  

     
Janjine.. lungane ra

nganti suwe suwe
      
Pamit esuk lungane
     
ra nganti sore..
     
Janjine.. lunga ra
    
nganti semene suwene
                  
Nganti kapan tak enteni

sak tekane..


 Udan grimis
  
telesono klambi iki

 Jroning dodo
    
ben ra garing ngekep janji

 Ora lamis
  
gedene nggonku nresnani

 Nganti kapan
 
aku ora biso lali

(Chorus)
                  
Ademe gunung merapi purba
     
Melu krungu suaramu
   
ngomongke opo
                  
Ademe gunung merapi purba
          
Sing neng langgran
            
wonosari Yogyakarta

     
Janjine.. lungane ra

nganti suwe suwe
      
Pamit esuk lungane
     
ra nganti sore..
     
Janjine.. lunga ra
    
nganti semene suwene
                  
Nganti kapan tak enteni

sak tekane..

(Outro)         



Didi Kempot - Banyu Langit[

(Intro)       
        -    


 Sworo angin,
 
angin sing ngreridu ati

 Ngelingake..
   
sliramu sing tak tresnani

 Pingin nangis
   
ngetokke eluh neng pipi

 Suwe ra weruh
  
senajan mung ono ngimpi

                      
Ngalemo.. ngalem ning dadaku
                         
Tambanono roso kangen ning atiku
                     
Ngalemo.. ngalemo ning aku
                     
ben ra adem kesiram udaning dalu


 Banyu langit
     
sing ono duwur kayangan

 Watu gede
  
kalingan mendunge udan

 Telesono..
   
atine wong sing kasmaran

 Setio janji
  
seprene tansah kelingan

(Chorus)
                  
Ademe gunung merapi purba
     
Melu krungu suaramu
   
ngomongke opo
                  
Ademe gunung merapi purba
          
Sing neng langgran
           
wonosari Yogyakarta

(Interlude)       
                  

     
Janjine.. lungane ra

nganti suwe suwe
      
Pamit esuk lungane
     
ra nganti sore..
     
Janjine.. lunga ra
    
nganti semene suwene
                 
Nganti kapan tak enteni

sak tekane..


 Udan grimis
  
telesono klambi iki

 Jroning dodo
    
ben ra garing ngekep janji

 Ora lamis
  
gedene nggonku nresnani

 Nganti kapan
 
aku ora biso lali

(Chorus)
                  
Ademe gunung merapi purba
     
Melu krungu suaramu
   
ngomongke opo
                  
Ademe gunung merapi purba
          
Sing neng langgran
            
wonosari Yogyakarta

     
Janjine.. lungane ra

nganti suwe suwe
      
Pamit esuk lungane
     
ra nganti sore..
     
Janjine.. lunga ra
    
nganti semene suwene
                 
Nganti kapan tak enteni

sak tekane..

(Outro)         

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Banyu Langit – Didi Kempot yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Banyu Langit – Didi Kempot, Lirik Lagu Banyu Langit – Didi Kempot, Kunci Gitar Banyu Langit – Didi Kempot

Post Your Thoughts