Chord Gitar Bapak – Happy Asmara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Bapak – Happy Asmara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Bapak – Happy Asmara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Bapak – Happy Asmara.

(Intro)       
              

   
rambut wis ora ireng..

wis malih rupane..
                       
ireng dadi putih.. saikine..

dino tambah dino..

umur tambah tuwo..
        --               
nanging..      koyo-koyo ora diroso..

(Intro)   


ngadeg dadi cagak..
     
nyonggo piringe anak..
                         
mempeng kerjo ora mikir rogo..

paribasan umur..

wis akeh cacahe..
                         
nganti bingung anggonku ngitunge..

(Intro)       
           

(Chorus)

bapak.. bapak..
        
tekadmu kuwi tak puji..

bapak.. bapak..
             
kowe koyo senopati..

bapak.. bapak..
        
panasmu ngungkuli geni..

bapak.. bapak..
      
keno angin soyo ndadi..

  
senadjan uwis tuwo
             
nekad mempeng kerjo
    
nyambut gawe..
                     
 kanggo nguripi keluargo..

(Int.)         


ngadeg dadi cagak..
     
nyonggo piringe anak..
                         
mempeng kerjo ora mikir rogo..

paribasan umur..

wis akeh cacahe..
                           
nganti bingung anggonku ngitunge..

(Intro)       
           

(Chorus)

bapak.. bapak..
        
tekadmu kuwi tak puji..

bapak.. bapak..
             
kowe koyo senopati..

bapak.. bapak..
        
panasmu ngungkuli geni..

bapak.. bapak..
      
keno angin soyo ndadi..


senadjan uwis tuwo
             
nekad mempeng kerjo
    
nyambut gawe..
                   
 kanggo nguripi keluargo..

(Outro)    ..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Bapak – Happy Asmara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Bapak – Happy Asmara, Lirik Lagu Bapak – Happy Asmara, Kunci Gitar Bapak – Happy Asmara

Post Your Thoughts