Chord Gitar Bapak – Saka & Seika feat. Betrand Peto Putra Onsu

Berikut ini merupakan Chord Gitar Bapak – Saka & Seika feat. Betrand Peto Putra Onsu. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Bapak – Saka & Seika feat. Betrand Peto Putra Onsu, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Bapak – Saka & Seika feat. Betrand Peto Putra Onsu.

(Intro)       


rambut wis ra ireng
 
uwis malih rupane..
                         
ireng dadi putih.. sak ikine..
 
dino tambah dino..

umur tambah tuwo..
                        
nanging.. koyo-koyo ora di roso..

(Intro)   


ngadheg dadi cagak..
     
nyonggo piringe anak..
                         
mempeng kerjo ora mikir rogo..
                   
paribasan umur.. wis akeh cacahe..
                           
nganti bingung.. anggonku ngitunge..

(Intro)       

(Chorus)
                      
bapak.. bapak, tekadmu kuwi tak puji..
                     
bapak.. bapak, kowe koyo senopati..
                      
bapak.. bapak, panasmu ngungkuli geni..
                    
bapak.. bapak, keno angin soyo ndadi..

  
senajan uwis tuwo
             
nekad mempeng kerjo
    
nyambut gawe..
                    
 kanggo nguripi kluargo..

(Int.)    
         
         ..


ngadheg dadi cagak..
     
nyonggo piringe anak..
                         
mempeng kerjo ora mikir rogo..
                   
paribasan umur.. wis akeh cacahe..
                           
nganti bingung.. anggonku ngitunge..

(Intro)       

(Chorus)
                      
bapak.. bapak, tekadmu kuwi tak puji..
                     
bapak.. bapak, kowe koyo senopati..
                      
bapak.. bapak, panasmu ngungkuli geni..
                    
bapak.. bapak, keno angin soyo ndadi..

  
senajan uwis tuwo
             
nekad mempeng kerjo
    
nyambut gawe..
                    
 kanggo nguripi kluargo..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Bapak – Saka & Seika feat. Betrand Peto Putra Onsu yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Bapak – Saka & Seika feat. Betrand Peto Putra Onsu, Lirik Lagu Bapak – Saka & Seika feat. Betrand Peto Putra Onsu, Kunci Gitar Bapak – Saka & Seika feat. Betrand Peto Putra Onsu

Post Your Thoughts