Chord Gitar Becik Ketitik Olo Ketoro – Eny Sagita

Berikut ini merupakan Chord Gitar Becik Ketitik Olo Ketoro – Eny Sagita. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Becik Ketitik Olo Ketoro – Eny Sagita, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Becik Ketitik Olo Ketoro – Eny Sagita.

Capo di fret 5

(Intro)       
              
           
             

        
ojo nganti siro
                
gampang ngurusi urusan tonggo
        
ojo nganti siro
               
salah ngucapne omongan siro
        
ojo nganti gawe gelo 
        
marang atine wong liyo
                        
ora mesti bener omongan siro..

(Intro)    
             

           
urip ning ndunyo paribasane
   
yo mung mampir ngombe
      
kudu iso milah-milah
            
barang sing endi digawe
      
ojo sokor milih barang
        
banjur digathuk ake
                       
ora ngerti salah opo benere..

(Chorus)
                  
becik ketitik olo ketoro..
          
paribasane jarene wong tuwo..
                        
mulo konco ojo amung gawe duso..
               
mugi pangeran.. paring pangapuro..

(Intro)       
              
           
   tobato..
             

           
urip ning ndunyo paribasane
   
yo mung mampir ngombe
      
kudu iso milah-milah
            
barang sing endi digawe
      
ojo sokor milih barang
        
banjur digathuk ake
                       
ora ngerti salah opo benere..

(Chorus)
                  
becik ketitik olo ketoro..
          
paribasane jarene wong tuwo..
                        
mulo konco ojo amung gawe duso..
               
mugi pangeran.. paring pangapuro..

(Intro)    
            

           
urip ning ndunyo paribasane
   
yo mung mampir ngombe
      
kudu iso milah-milah
            
barang sing endi digawe
      
ojo sokor milih barang
        
banjur digathuk ake
                       
ora ngerti salah opo benere..

(Chorus)
                  
becik ketitik olo ketoro..
          
paribasane jarene wong tuwo..
                        
mulo konco ojo amung gawe duso..
               
mugi pangeran.. paring pangapuro..

                  
becik ketitik olo ketoro..
          
paribasane jarene wong tuwo..
                        
mulo konco ojo amung gawe duso..
                              
mugi pangeran.. paring pangapuro..



Eny Sagita - Becik Ketitik Olo Ketoro[

(Intro)       
              
           
             

        
ojo nganti siro
                
gampang ngurusi urusan tonggo
        
ojo nganti siro
               
salah ngucapne omongan siro
        
ojo nganti gawe gelo 
        
marang atine wong liyo
                       
ora mesti bener omongan siro..

(Intro)    
             

           
urip ning ndunyo paribasane
   
yo mung mampir ngombe
      
kudu iso milah-milah
            
barang sing endi digawe
      
ojo sokor milih barang
        
banjur digathuk ake
                      
ora ngerti salah opo benere..

(Chorus)
                 
becik ketitik olo ketoro..
          
paribasane jarene wong tuwo..
                       
mulo konco ojo amung gawe duso..
               
mugi pangeran.. paring pangapuro..

(Intro)       
              
           
   tobato..
             

           
urip ning ndunyo paribasane
   
yo mung mampir ngombe
      
kudu iso milah-milah
            
barang sing endi digawe
      
ojo sokor milih barang
        
banjur digathuk ake
                      
ora ngerti salah opo benere..

(Chorus)
                 
becik ketitik olo ketoro..
          
paribasane jarene wong tuwo..
                       
mulo konco ojo amung gawe duso..
               
mugi pangeran.. paring pangapuro..

(Intro)    
            

           
urip ning ndunyo paribasane
   
yo mung mampir ngombe
      
kudu iso milah-milah
            
barang sing endi digawe
      
ojo sokor milih barang
        
banjur digathuk ake
                      
ora ngerti salah opo benere..

(Chorus)
                 
becik ketitik olo ketoro..
          
paribasane jarene wong tuwo..
                       
mulo konco ojo amung gawe duso..
               
mugi pangeran.. paring pangapuro..

                 
becik ketitik olo ketoro..
          
paribasane jarene wong tuwo..
                       
mulo konco ojo amung gawe duso..
                              
mugi pangeran.. paring pangapuro..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Becik Ketitik Olo Ketoro – Eny Sagita yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Becik Ketitik Olo Ketoro – Eny Sagita, Lirik Lagu Becik Ketitik Olo Ketoro – Eny Sagita, Kunci Gitar Becik Ketitik Olo Ketoro – Eny Sagita

Post Your Thoughts