Chord Gitar Bedo Agomo – Om Wawes

Berikut ini merupakan Chord Gitar Bedo Agomo – Om Wawes. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Bedo Agomo – Om Wawes, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Bedo Agomo – Om Wawes.

Capo di fret 3

(Intro)    - ..
            ..

                    
bukane.. aku.. ora gelem bertahan..
                                   -
sejatine.. roso iki seh pengen berjuang..
                          
nanging.. ati iki ora iso diapusi..
                       
rosoku iseh.. podo koyo wingi..

         
ning dongaku mesti..
          
mesti tak sebut jenengmu..
                 
aku nyuwun karo Gusti supoyo
            -
iso dadi siji..
                                 
namun kenyataan.. harapan tinggal kenangan..
       
ngapurane aku ora iso..
                              
koyo sing dikarepke wong tuwomu..

(Chorus)
                            
aku bakal sadar.. lan iso nerimo..
                          
awak dewe iki.. pancen bedo agomo..
                                     
ora iso dipeksakke kasunyatane koyo ngene..
                            
aku ra nyongko nek akhire gelo dewe..

(Int.)       

                   
aku.. ngerti.. iki udu penjalukmu..
                          
senadyane awak dewe iki ora iso dadi siji..
                 
cukup tinggal kenangan..
                
mergo bedo keyakinan..
                                   
ora iso mlaku tanpo restu wong tuwomu..

(Chorus)
                            
aku bakal sadar.. lan iso nerimo..
                          
awak dewe iki.. pancen bedo agomo..
                                     
ora iso dipeksakke kasunyatane koyo ngene..
                            
aku ra nyongko nek akhire gelo dewe..

                            
aku bakal sadar.. lan iso nerimo..
                          
awak dewe iki.. pancen bedo agomo..
                                     
ora iso dipeksakke kasunyatane koyo ngene..
                            
aku ra nyongko nek akhire gelo dewe..



Om Wawes - Bedo Agomo[

(Intro)    - ..
            ..

                   
bukane.. aku.. ora gelem bertahan..
                                 -
sejatine.. roso iki seh pengen berjuang..
                         
nanging.. ati iki ora iso diapusi..
                      
rosoku iseh.. podo koyo wingi..

        
ning dongaku mesti..
          
mesti tak sebut jenengmu..
                 
aku nyuwun karo Gusti supoyo
           -
iso dadi siji..
                                
namun kenyataan.. harapan tinggal kenangan..
       
ngapurane aku ora iso..
                           
koyo sing dikarepke wong tuwomu..

(Chorus)
                          
aku bakal sadar.. lan iso nerimo..
                         
awak dewe iki.. pancen bedo agomo..
                                   
ora iso dipeksakke kasunyatane koyo ngene..
                           
aku ra nyongko nek akhire gelo dewe..

(Int.)       

                  
aku.. ngerti.. iki udu penjalukmu..
                         
senadyane awak dewe iki ora iso dadi siji..
                 
cukup tinggal kenangan..
               
mergo bedo keyakinan..
                                 
ora iso mlaku tanpo restu wong tuwomu..

(Chorus)
                          
aku bakal sadar.. lan iso nerimo..
                         
awak dewe iki.. pancen bedo agomo..
                                   
ora iso dipeksakke kasunyatane koyo ngene..
                           
aku ra nyongko nek akhire gelo dewe..

                          
aku bakal sadar.. lan iso nerimo..
                         
awak dewe iki.. pancen bedo agomo..
                                   
ora iso dipeksakke kasunyatane koyo ngene..
                           
aku ra nyongko nek akhire gelo dewe..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Bedo Agomo – Om Wawes yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Bedo Agomo – Om Wawes, Lirik Lagu Bedo Agomo – Om Wawes, Kunci Gitar Bedo Agomo – Om Wawes

Post Your Thoughts