Chord Gitar Bedo Keyakinan – Semarpatih

Berikut ini merupakan Chord Gitar Bedo Keyakinan – Semarpatih. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Bedo Keyakinan – Semarpatih, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Bedo Keyakinan – Semarpatih.

(Intro)  [G/B]  ..
       -[G/B]    -   ..

           
yen tak rasake dewe
               
soyo remuk ning ati
         
rabakal dadi siji
             
san soyo nglarani..

            
kudu nandang prihatin
             
bebarengan ro kowe..
                    
amergo dongane bedo carane..

           
pancen salah aku
                  
ngarep tresno sliramu..
         
kudu sabar aku..
                 
pancen aku sing kleru..

(Intro)   

(Chorus)
                  
Gusti tulungono.. aku..
                         
Gusti paringono.. jembar atiku..
       
ora gampang..
                      
ora gampang pacobanku iki..

                   
pancene ora iso.. dadi siji
                           
pancen ora iso.. tekan ning pati..
                          
pancen angel.. pancen angel adewe..
          
bedo keyakinane..

(Int.)   
               ..

            
kudu nandang prihatin
             
bebarengan ro kowe..
                    
amergo dongane bedo carane..

           
pancen salah aku
                  
ngarep tresno sliramu..
         
kudu sabar aku..
                 
pancen aku sing kleru..

(Intro)   

(Chorus)
                  
Gusti tulungono.. aku..
                         
Gusti paringono.. jembar atiku..
       
ora gampang..
                      
ora gampang pacobanku iki..

                   
pancene ora iso.. dadi siji
                           
pancen ora iso.. tekan ning pati..
                          
pancen angel.. pancen angel adewe..
             
bedo keyakinane..
                            
pancen angel.. bedo keyakinane..



Semarpatih - Bedo Keyakinan[

(Intro)    ..
       -    -   ..

           
yen tak rasake dewe
               
soyo remuk ning ati
         
rabakal dadi siji
             
san soyo nglarani..

            
kudu nandang prihatin
             
bebarengan ro kowe..
                   
amergo dongane bedo carane..

          
pancen salah aku
                  
ngarep tresno sliramu..
        
kudu sabar aku..
                 
pancen aku sing kleru..

(Intro)   

(Chorus)
                  
Gusti tulungono.. aku..
                        
Gusti paringono.. jembar atiku..
       
ora gampang..
                      
ora gampang pacobanku iki..

                   
pancene ora iso.. dadi siji
                          
pancen ora iso.. tekan ning pati..
                          
pancen angel.. pancen angel adewe..
          
bedo keyakinane..

(Int.)   
               ..

            
kudu nandang prihatin
             
bebarengan ro kowe..
                   
amergo dongane bedo carane..

          
pancen salah aku
                  
ngarep tresno sliramu..
        
kudu sabar aku..
                 
pancen aku sing kleru..

(Intro)   

(Chorus)
                  
Gusti tulungono.. aku..
                        
Gusti paringono.. jembar atiku..
       
ora gampang..
                      
ora gampang pacobanku iki..

                   
pancene ora iso.. dadi siji
                          
pancen ora iso.. tekan ning pati..
                          
pancen angel.. pancen angel adewe..
             
bedo keyakinane..
                            
pancen angel.. bedo keyakinane..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Bedo Keyakinan – Semarpatih yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Bedo Keyakinan – Semarpatih, Lirik Lagu Bedo Keyakinan – Semarpatih, Kunci Gitar Bedo Keyakinan – Semarpatih

Post Your Thoughts