Chord Gitar Bedo Weton – Redsox D.P.R

Berikut ini merupakan Chord Gitar Bedo Weton – Redsox D.P.R. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Bedo Weton – Redsox D.P.R, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Bedo Weton – Redsox D.P.R.

(Intro)     

                                   
aku.. uwes nyobo njogo ati njogo roso..
        
kabeh sio-sio..
                          
 aku njogo jodone wong liyo..

                              
tego.. mergo bedo weton kowe tego..
     
aku ora gelo..
                    
 sewalike aku bahagia..

(Chorus)
                       
lungo.. aku milih lungo seko kowe..
                 
 mergo weton karo kahanan..
                          
 sing gawe aku kudu pisahan..

                         
mundur.. aku milih mundur seko kowe..
                     
 timbang malah ajur koyo ngene..
                          
 aku pasrah ora tak teruske..

(Int.)       ..

                         
ho.. nanging kowe kudu ngerti..
                               
Gusti bakal mahami opo sing dipingini..

               
 Gusti ora tau salah..
              
mugo bener pilihanmu
                               
mugo apik dinggo aku, aku pasrah..

(Chorus)
                       
lungo.. aku milih lungo seko kowe..
                 
 mergo weton karo kahanan..
                          
 sing gawe aku kudu pisahan..

                         
mundur.. aku milih mundur seko kowe..
                     
 timbang malah ajur koyo ngene..
               
 aku pasrah ora tak teruske..
                 
 aku pamit ora tak teruske..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Bedo Weton – Redsox D.P.R yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Bedo Weton – Redsox D.P.R, Lirik Lagu Bedo Weton – Redsox D.P.R, Kunci Gitar Bedo Weton – Redsox D.P.R

Post Your Thoughts