Chord Gitar Berdasarkan Jarene – HJR Official X May Ratri

Berikut ini merupakan Chord Gitar Berdasarkan Jarene – HJR Official X May Ratri. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Berdasarkan Jarene – HJR Official X May Ratri, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Berdasarkan Jarene – HJR Official X May Ratri.

Capo di fret 2

(Intro)    
          ..

                
ngopo kerep ono masalah..
                 
opo mergo aku sing salah..
                   
sitik sitik kok gawe ribut..
                
marai suwe suwe semaput..

(Intro)   

                         
hubungan iki wis suwe leh njalani
                       
tresnaku ro kowe.. tulus ning ati..
                       
aku yo percoyo.. marang sliramu..
                       
tresnamu ra bakal luntur nggo aku..

                             
karepku yo mung siji panyuwunku..
                
ojo gampang terpengaruh
        
omongan sing mlebu..
        
gawe awakmu slalu..
               
mikir elek ning aku..
                       
sayang tulung ojo begitu..

(Chorus)
                        
nek kowe ngerti kabeh kahananku
                   
mung berdasarkan jarene..
                
ojo gampang percoyo..

            
mas.. aku ra bermaksud
          
menyakiti hatimu
                          
aku mung wedi kelangan sliramu..

              
yowis ayo diperbaiki
            
hubungane ben podo wingi
                 
aku ro kowe tetep dadi siji..

            
sak lawase tekane pati..
           
ora ono sing iso ngganti..
                              
sing tenang ojo nganti ingkar janji..

(Int.)    
         ..
          
         ..

                             
karepku yo mung siji panyuwunku..
                
ojo gampang terpengaruh
        
omongan sing mlebu..
        
gawe awakmu slalu..
      [G/B]      
mikir elek ning aku..
                  
sayang tulung ojo begitu..

(Chorus)
                           
nek kowe ngerti kabeh kahananku..
                 
mung berdasarkan jarene..
                
ojo gampang percoyo..

            
mas.. aku ra bermaksud
          
menyakiti hatimu
                          
aku mung wedi kelangan sliramu..

              
yowis ayo diperbaiki
            
hubungane ben podo wingi
                 
aku ro kowe tetep dadi siji..

            
sak lawase tekane pati..
           
ora ono sing iso ngganti..
                                
sing tenang ojo nganti ingkar janji..
                             
sing tenang ojo nganti ingkar janji..



HJR Official X May Ratri - Berdasarkan Jarene[

(Intro)    
          ..

                
ngopo kerep ono masalah..
                 
opo mergo aku sing salah..
                   
sitik sitik kok gawe ribut..
                
marai suwe suwe semaput..

(Intro)   

                         
hubungan iki wis suwe leh njalani
                       
tresnaku ro kowe.. tulus ning ati..
                       
aku yo percoyo.. marang sliramu..
                       
tresnamu ra bakal luntur nggo aku..

                             
karepku yo mung siji panyuwunku..
                
ojo gampang terpengaruh
        
omongan sing mlebu..
        
gawe awakmu slalu..
               
mikir elek ning aku..
                       
sayang tulung ojo begitu..

(Chorus)
                        
nek kowe ngerti kabeh kahananku
                   
mung berdasarkan jarene..
                
ojo gampang percoyo..

            
mas.. aku ra bermaksud
         
menyakiti hatimu
                          
aku mung wedi kelangan sliramu..

              
yowis ayo diperbaiki
           
hubungane ben podo wingi
                 
aku ro kowe tetep dadi siji..

            
sak lawase tekane pati..
          
ora ono sing iso ngganti..
                              
sing tenang ojo nganti ingkar janji..

(Int.)    
         ..
          
         ..

                             
karepku yo mung siji panyuwunku..
                
ojo gampang terpengaruh
        
omongan sing mlebu..
        
gawe awakmu slalu..
      [A/C#]     
mikir elek ning aku..
                  
sayang tulung ojo begitu..

(Chorus)
                           
nek kowe ngerti kabeh kahananku..
                 
mung berdasarkan jarene..
                
ojo gampang percoyo..

            
mas.. aku ra bermaksud
         
menyakiti hatimu
                          
aku mung wedi kelangan sliramu..

              
yowis ayo diperbaiki
           
hubungane ben podo wingi
                 
aku ro kowe tetep dadi siji..

            
sak lawase tekane pati..
          
ora ono sing iso ngganti..
                                
sing tenang ojo nganti ingkar janji..
                             
sing tenang ojo nganti ingkar janji..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Berdasarkan Jarene – HJR Official X May Ratri yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Berdasarkan Jarene – HJR Official X May Ratri, Lirik Lagu Berdasarkan Jarene – HJR Official X May Ratri, Kunci Gitar Berdasarkan Jarene – HJR Official X May Ratri

Post Your Thoughts