Chord Gitar Blenjani Janji – Neverclose

Berikut ini merupakan Chord Gitar Blenjani Janji – Neverclose. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Blenjani Janji – Neverclose, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Blenjani Janji – Neverclose.

Capo di fret 2

(Intro)       ..
              ..

                    
aku sing bingung.. karo omonganmu

 aku sing linglung..
  
karo tingkah polahmu..
                    
 aku mung krungu.. soko ceritamu..
                  
 nyritake aku.. nyritake laramu

         
aku sing ono ning kene..
        
ora ngerti kahanane..
                     
ngertiku.. ceritane laramu..

(Int.)     -   
             

(Chorus)
                  
dudu aku sing ngapusi..
                       
nanging kowe sing mblenjani..
                        
nalikane sliramu ngucap janji..

                      
dudu aku sing nggawe loro..
                         
nanging kowe sing nggawe cidro..
                        
larane atimu jaremu mergo aku..

(Intro)       ..
              ..

         
aku sing ono ning kene..
        
ora ngerti kahanane..
                     
ngertiku.. ceritane laramu..

(Int.)     -   
             

(Chorus)
                  
dudu aku sing ngapusi..
                       
nanging kowe sing mblenjani..
                          
nalikane sliramu ngucap janji..

                      
dudu aku sing nggawe loro..
                         
nanging kowe sing nggawe cidro..
                        
larane atimu jaremu mergo aku..

                  
dudu aku sing ngapusi..
                       
nanging kowe sing mblenjani..
                          
nalikane sliramu ngucap janji..

                      
dudu aku sing nggawe loro..
                         
nanging kowe sing nggawe cidro..
                        
larane atimu jaremu mergo aku..
                                 
larane atimu.. jaremu mergo aku.. hu..u..



Neverclose - Blenjani Janji[

(Intro)       ..
              ..

                    
aku sing bingung.. karo omonganmu

 aku sing linglung..
  
karo tingkah polahmu..
                    
 aku mung krungu.. soko ceritamu..
                  
 nyritake aku.. nyritake laramu

         
aku sing ono ning kene..
        
ora ngerti kahanane..
                     
ngertiku.. ceritane laramu..

(Int.)     -   
             

(Chorus)
                  
dudu aku sing ngapusi..
                      
nanging kowe sing mblenjani..
                        
nalikane sliramu ngucap janji..

                      
dudu aku sing nggawe loro..
                        
nanging kowe sing nggawe cidro..
                        
larane atimu jaremu mergo aku..

(Intro)       ..
              ..

         
aku sing ono ning kene..
        
ora ngerti kahanane..
                     
ngertiku.. ceritane laramu..

(Int.)     -   
             

(Chorus)
                  
dudu aku sing ngapusi..
                      
nanging kowe sing mblenjani..
                          
nalikane sliramu ngucap janji..

                      
dudu aku sing nggawe loro..
                        
nanging kowe sing nggawe cidro..
                        
larane atimu jaremu mergo aku..

                  
dudu aku sing ngapusi..
                      
nanging kowe sing mblenjani..
                          
nalikane sliramu ngucap janji..

                      
dudu aku sing nggawe loro..
                        
nanging kowe sing nggawe cidro..
                        
larane atimu jaremu mergo aku..
                                 
larane atimu.. jaremu mergo aku.. hu..u..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Blenjani Janji – Neverclose yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Blenjani Janji – Neverclose, Lirik Lagu Blenjani Janji – Neverclose, Kunci Gitar Blenjani Janji – Neverclose

Post Your Thoughts