Chord Gitar Bocah Lola – Tulus Suryono

Berikut ini merupakan Chord Gitar Bocah Lola – Tulus Suryono. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Bocah Lola – Tulus Suryono, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Bocah Lola – Tulus Suryono.

(Intro)    
          ..
           
          ..

    
aku pancen wong ra duwe
             
sekolahku mung SD
              
mergo ora ono ragate

              
ning aku kudu nerimo
                
pacoban sing tak tompo
                   
kabeh paringe sing Kuoso

(Intro)   

          
limang wektu tak lakoni
           
manut dawuhe gusti
                     
solat, poso, ngaji ora lali

               
dongaku rino lan wengi
                   
kanggo sing tak tresnani
                 
oh sliramu.. pujaan hati..

(Intr.)    
          ..
           
          ..

            
aku ora duwe bondho
          
duweku mung tresno
                    
karo kowe ra karo wong liyo

(Intro)   

             
ora nyono ora ngiro
          
yen sliramu kerso
                     
karo aku wong sing uwis lola

    
aku pancen wong ra duwe
             
sekolahku mung SD
              
mergo ora ono ragate

              
ning aku kudu nerimo
                
pacoban sing tak tompo
                  
kabeh paringe sing Kuoso

(Intr.)    
          ..
           
          ..

            
aku ora duwe bondho
          
duweku mung tresno
                    
karo kowe ra karo wong liyo

(Intro)   

             
ora nyono ora ngiro
          
yen sliramu kerso
                     
karo aku wong sing uwis lola

          
limang wektu tak lakoni
           
manut dawuhe gusti
                     
solat, poso, ngaji ora lali

               
dongaku rino lan wengi
                   
kanggo sing tak tresnani
                 
oh sliramu.. pujaan hati..
                 
oh sliramu.. pujaan hati..



Tulus Suryono - Bocah Lola[

(Intro)    
          ..
           
          ..

    
aku pancen wong ra duwe
            
sekolahku mung SD
             
mergo ora ono ragate

             
ning aku kudu nerimo
               
pacoban sing tak tompo
                  
kabeh paringe sing Kuoso

(Intro)   

          
limang wektu tak lakoni
          
manut dawuhe gusti
                    
solat, poso, ngaji ora lali

              
dongaku rino lan wengi
                  
kanggo sing tak tresnani
               
oh sliramu.. pujaan hati..

(Intr.)    
          ..
           
          ..

            
aku ora duwe bondho
         
duweku mung tresno
                  
karo kowe ra karo wong liyo

(Intro)   

             
ora nyono ora ngiro
         
yen sliramu kerso
                   
karo aku wong sing uwis lola

    
aku pancen wong ra duwe
            
sekolahku mung SD
             
mergo ora ono ragate

             
ning aku kudu nerimo
               
pacoban sing tak tompo
                
kabeh paringe sing Kuoso

(Intr.)    
          ..
           
          ..

            
aku ora duwe bondho
         
duweku mung tresno
                  
karo kowe ra karo wong liyo

(Intro)   

             
ora nyono ora ngiro
         
yen sliramu kerso
                   
karo aku wong sing uwis lola

          
limang wektu tak lakoni
          
manut dawuhe gusti
                    
solat, poso, ngaji ora lali

              
dongaku rino lan wengi
                  
kanggo sing tak tresnani
               
oh sliramu.. pujaan hati..
               
oh sliramu.. pujaan hati..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Bocah Lola – Tulus Suryono yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Bocah Lola – Tulus Suryono, Lirik Lagu Bocah Lola – Tulus Suryono, Kunci Gitar Bocah Lola – Tulus Suryono

Post Your Thoughts