Chord Gitar Bojo Rosone Rondo – Vita Alvia

Berikut ini merupakan Chord Gitar Bojo Rosone Rondo – Vita Alvia. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Bojo Rosone Rondo – Vita Alvia, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Bojo Rosone Rondo – Vita Alvia.

Capo di fret 3

(Intro)    
            .. ..

                              
mbiyen sayangmu lembut laksono salju
                           
tresnomu manis ngeluwihi madu..
                         
saiki tak roso pahit koyo empedu
                           
ning endi mbok gadekne tresnomu..

                             
kangmas ngomongo yen kowe uwes bosen
                            
luweh becik aku njaluk talak telu..
                            
ojo mbok dadekke koyo si rondo bodong
                           
nelongso tresnoku wis ra karuan..

(Chorus)
                              
jarene gadis ning aku wis rak perawan..
                             
yo kuwi amergo kowe wis dadi bojoku..
                            
jarene bojo nanging aku koyo rondo..
                                
turu aku turune dewe.. kowe ono ngendi..
       
karo sopo..

                             
kangmas ngomongo yen kowe uwes bosen
                            
luweh becik aku njaluk talak telu..
                            
ojo mbok dadekke koyo si rondo bodong
                           
nelongso tresnoku wis ra karuan..

(Int.)    
         
          
          

(Chorus)
                              
jarene gadis ning aku wis rak perawan..
                             
yo kuwi amergo kowe wis dadi bojoku..
                            
jarene bojo nanging aku koyo rondo..
                                
turu aku turune dewe.. kowe ono ngendi..

                              
jarene gadis ning aku wis rak perawan..
                             
yo kuwi amergo kowe wis dadi bojoku..
                            
jarene bojo nanging aku koyo rondo..
                                
turu aku turune dewe.. kowe ono ngendi..
       
karo sopo..



Vita Alvia - Bojo Rosone Rondo[

(Intro)    
            .. ..

                            
mbiyen sayangmu lembut laksono salju
                        
tresnomu manis ngeluwihi madu..
                        
saiki tak roso pahit koyo empedu
                         
ning endi mbok gadekne tresnomu..

                           
kangmas ngomongo yen kowe uwes bosen
                          
luweh becik aku njaluk talak telu..
                           
ojo mbok dadekke koyo si rondo bodong
                         
nelongso tresnoku wis ra karuan..

(Chorus)
                            
jarene gadis ning aku wis rak perawan..
                           
yo kuwi amergo kowe wis dadi bojoku..
                          
jarene bojo nanging aku koyo rondo..
                              
turu aku turune dewe.. kowe ono ngendi..
       
karo sopo..

                           
kangmas ngomongo yen kowe uwes bosen
                          
luweh becik aku njaluk talak telu..
                           
ojo mbok dadekke koyo si rondo bodong
                         
nelongso tresnoku wis ra karuan..

(Int.)    
         
          
          

(Chorus)
                            
jarene gadis ning aku wis rak perawan..
                           
yo kuwi amergo kowe wis dadi bojoku..
                          
jarene bojo nanging aku koyo rondo..
                              
turu aku turune dewe.. kowe ono ngendi..

                            
jarene gadis ning aku wis rak perawan..
                           
yo kuwi amergo kowe wis dadi bojoku..
                          
jarene bojo nanging aku koyo rondo..
                              
turu aku turune dewe.. kowe ono ngendi..
       
karo sopo..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Bojo Rosone Rondo – Vita Alvia yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Bojo Rosone Rondo – Vita Alvia, Lirik Lagu Bojo Rosone Rondo – Vita Alvia, Kunci Gitar Bojo Rosone Rondo – Vita Alvia

Post Your Thoughts