Chord Gitar Bojoku Semangatku – Vita Alvia

Berikut ini merupakan Chord Gitar Bojoku Semangatku – Vita Alvia. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Bojoku Semangatku – Vita Alvia, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Bojoku Semangatku – Vita Alvia.

(Intro)    
          ..
           
          ..

                    
bojoku wonge ra ngganteng
                     
ireng mbuseng kileng kileng..
                      
nanging wani kerjo rekoso
                  
sing nggarai aku tresno..

                   
bojoku wonge ra gengsi
                
kerjo abot di lakoni
                       
snadyan sibuk tetep gemati
                  
tetep eling anak istri..

              
bojoku semangatku..
                  
sing nggawe bungah atiku
                                 
kerjo rino wengi.. yo mung kanggo aku..

              
bojoku semangatku
                 
susah seneng karo aku..
                              
matur suwun Gusti sampun di paringi
                
bojo engkang gemati..

                    
bojoku wonge ra ngganteng
                     
ireng mbuseng kileng kileng..
                      
nanging wani kerjo rekoso
                  
sing nggarai aku tresno..

(Intro)    
          ..
           
          ..

                   
bojoku wonge ra gengsi
                
kerjo abot di lakoni
                       
snadyan sibuk tetep gemati
                  
tetep eling anak istri..

(Chorus)
              
bojoku semangatku..
                  
sing nggawe bungah atiku
                                 
kerjo rino wengi.. yo mung kanggo aku..

              
bojoku semangatku
                 
susah seneng karo aku..
                              
matur suwun Gusti sampun di paringi
                
bojo engkang gemati..

              
bojoku semangatku..
                  
sing nggawe bungah atiku
                                 
kerjo rino wengi.. yo mung kanggo aku..

              
bojoku semangatku
                 
susah seneng karo aku..
                              
matur suwun Gusti sampun di paringi
                
bojo engkang gemati..
                
bojo engkang gemati..



Vita Alvia - Bojoku Semangatku[

(Intro)    
          ..
           
          ..

                    
bojoku wonge ra ngganteng
                     
ireng mbuseng kileng kileng..
                      
nanging wani kerjo rekoso
                  
sing nggarai aku tresno..

                   
bojoku wonge ra gengsi
                
kerjo abot di lakoni
                       
snadyan sibuk tetep gemati
                  
tetep eling anak istri..

             
bojoku semangatku..
                  
sing nggawe bungah atiku
                                
kerjo rino wengi.. yo mung kanggo aku..

             
bojoku semangatku
                 
susah seneng karo aku..
                             
matur suwun Gusti sampun di paringi
                
bojo engkang gemati..

                    
bojoku wonge ra ngganteng
                     
ireng mbuseng kileng kileng..
                      
nanging wani kerjo rekoso
                  
sing nggarai aku tresno..

(Intro)    
          ..
           
          ..

                   
bojoku wonge ra gengsi
                
kerjo abot di lakoni
                       
snadyan sibuk tetep gemati
                  
tetep eling anak istri..

(Chorus)
             
bojoku semangatku..
                  
sing nggawe bungah atiku
                                
kerjo rino wengi.. yo mung kanggo aku..

             
bojoku semangatku
                 
susah seneng karo aku..
                             
matur suwun Gusti sampun di paringi
                
bojo engkang gemati..

             
bojoku semangatku..
                  
sing nggawe bungah atiku
                                
kerjo rino wengi.. yo mung kanggo aku..

             
bojoku semangatku
                 
susah seneng karo aku..
                             
matur suwun Gusti sampun di paringi
                
bojo engkang gemati..
                
bojo engkang gemati..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Bojoku Semangatku – Vita Alvia yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Bojoku Semangatku – Vita Alvia, Lirik Lagu Bojoku Semangatku – Vita Alvia, Kunci Gitar Bojoku Semangatku – Vita Alvia

Post Your Thoughts