Chord Gitar Bojoku Wes Jos – Lusiana Malala

Berikut ini merupakan Chord Gitar Bojoku Wes Jos – Lusiana Malala. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Bojoku Wes Jos – Lusiana Malala, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Bojoku Wes Jos – Lusiana Malala.

(Intro)    
           

               
ojo nggudo.. aku jo..
                    
ojo njorak.. njarak aku..
                     
aku iki.. wong kenceng jo..
                 
ora tau.. tolah-toleh..

(Intro) ...

               
ojo nggudo.. aku jo..
                    
ojo njorak.. njarak aku..
                     
aku iki.. wong kenceng jo..
                 
ora tau.. tolah-toleh..

      
ndudohne awak rondo
     
mlakune ngepat ngepot
      
pamer duwet sak gebok..
      
sepurane jo..

(Chorus)
    
bojoku wes jos..
    
aku ra bakal ngliyo
    
ojo sampek aku..
                    
nyelingkuhi bojone konco..

    
bojoku wes jos..
    
aku ra bakal ngliyo
    
ojo sampek aku..
                    
ngerusuhi bojone tonggo..

(Int.)        
              ..

               
ojo nggudo.. aku jo..
                    
ojo njorak.. njarak aku..
                     
aku iki.. wong kenceng jo..
                 
ora tau.. tolah-toleh..

(Int.) ...

(Chorus)
    
bojoku wes jos..
    
aku ra bakal ngliyo
    
ojo sampek aku..
                    
nyelingkuhi bojone konco..

    
bojoku wes jos..
    
aku ra bakal ngliyo
    
ojo sampek aku..
                    
ngerusuhi bojone tonggo..

(Outro)        
               ..



Lusiana Malala - Bojoku Wes Jos[

(Intro)    
           

              
ojo nggudo.. aku jo..
                   
ojo njorak.. njarak aku..
                    
aku iki.. wong kenceng jo..
                
ora tau.. tolah-toleh..

(Intro) ...

              
ojo nggudo.. aku jo..
                   
ojo njorak.. njarak aku..
                    
aku iki.. wong kenceng jo..
                
ora tau.. tolah-toleh..

      
ndudohne awak rondo
     
mlakune ngepat ngepot
      
pamer duwet sak gebok..
      
sepurane jo..

(Chorus)
    
bojoku wes jos..
    
aku ra bakal ngliyo
    
ojo sampek aku..
                   
nyelingkuhi bojone konco..

    
bojoku wes jos..
    
aku ra bakal ngliyo
    
ojo sampek aku..
                   
ngerusuhi bojone tonggo..

(Int.)        
              ..

              
ojo nggudo.. aku jo..
                   
ojo njorak.. njarak aku..
                    
aku iki.. wong kenceng jo..
                
ora tau.. tolah-toleh..

(Int.) ...

(Chorus)
    
bojoku wes jos..
    
aku ra bakal ngliyo
    
ojo sampek aku..
                   
nyelingkuhi bojone konco..

    
bojoku wes jos..
    
aku ra bakal ngliyo
    
ojo sampek aku..
                   
ngerusuhi bojone tonggo..

(Outro)        
               ..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Bojoku Wes Jos – Lusiana Malala yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Bojoku Wes Jos – Lusiana Malala, Lirik Lagu Bojoku Wes Jos – Lusiana Malala, Kunci Gitar Bojoku Wes Jos – Lusiana Malala

Post Your Thoughts