Chord Gitar Borobudur Duwe Cerito – Ozone

Berikut ini merupakan Chord Gitar Borobudur Duwe Cerito – Ozone. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Borobudur Duwe Cerito – Ozone, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Borobudur Duwe Cerito – Ozone.

Capo di fret 2

(Intro)    
           

               
dalan iki bakale dadi saksi
                           
cerito loro iki sing mbok paringi..
                  
ajur roso nggerus ono ning dodo
                 
perjuanganku sio sio..

                         
semene suwe.. seneng sing tak rasakke
              
aku gandeng ro kowe..
                     
mergo kahanan.. ra podo kenyataan
                
akhire dewe bubaran..

(Chorus)
                    
maturnuwun.. poro sedulur..
                            
aku wis mundur.. tresnomu luntur..
                    
maturnuwun.. poro sedulur..
                      
ning borobudur.. atiku ajur..

(Int.)           ..

               
dalan iki bakale dadi saksi
                           
cerito loro iki sing mbok paringi..
                  
ajur roso nggerus ono ning dodo
                 
perjuanganku sio sio..

                         
semene suwe.. seneng sing tak rasakke
              
aku gandeng ro kowe..
                     
mergo kahanan.. ra podo kenyataan
             
akhire dewe bubaran..

(Chorus)
                    
maturnuwun.. poro sedulur..
                        
aku wis mundur.. tresnomu luntur..
                    
maturnuwun.. poro sedulur..
                   
ning borobudur.. atiku ajur..

                    
maturnuwun.. poro sedulur..
                        
aku wis mundur.. tresnomu luntur..
                    
maturnuwun.. poro sedulur..
                       
ning borobudur.. atiku ajur..

                     
atiku ajur.. ning borobudur..



Ozone - Borobudur Duwe Cerito[

(Intro)    
           

               
dalan iki bakale dadi saksi
                           
cerito loro iki sing mbok paringi..
                  
ajur roso nggerus ono ning dodo
                 
perjuanganku sio sio..

                        
semene suwe.. seneng sing tak rasakke
              
aku gandeng ro kowe..
                    
mergo kahanan.. ra podo kenyataan
                
akhire dewe bubaran..

(Chorus)
                    
maturnuwun.. poro sedulur..
                            
aku wis mundur.. tresnomu luntur..
                    
maturnuwun.. poro sedulur..
                      
ning borobudur.. atiku ajur..

(Int.)           ..

               
dalan iki bakale dadi saksi
                           
cerito loro iki sing mbok paringi..
                  
ajur roso nggerus ono ning dodo
                 
perjuanganku sio sio..

                        
semene suwe.. seneng sing tak rasakke
              
aku gandeng ro kowe..
                    
mergo kahanan.. ra podo kenyataan
             
akhire dewe bubaran..

(Chorus)
                    
maturnuwun.. poro sedulur..
                        
aku wis mundur.. tresnomu luntur..
                    
maturnuwun.. poro sedulur..
                   
ning borobudur.. atiku ajur..

                    
maturnuwun.. poro sedulur..
                        
aku wis mundur.. tresnomu luntur..
                    
maturnuwun.. poro sedulur..
                       
ning borobudur.. atiku ajur..

                     
atiku ajur.. ning borobudur..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Borobudur Duwe Cerito – Ozone yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Borobudur Duwe Cerito – Ozone, Lirik Lagu Borobudur Duwe Cerito – Ozone, Kunci Gitar Borobudur Duwe Cerito – Ozone

Post Your Thoughts