Chord Gitar Bosok – Momon

Berikut ini merupakan Chord Gitar Bosok – Momon. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Bosok – Momon, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Bosok – Momon.

Capo di fret 4

(Intro)    
         ..

                      
sing mbok gandeng iki tanganku..
              
statusmu karo aku..
                        -
sing mbok gagas dudu aku..
  
ragamu ning kene
                 
pikiranmu ning ngendi
                       
ning mantanmu sing jare wis..
                 -
mbok setip jenenge..

(Chorus)
             
yen tak terus-terusno..
            
 remuk njobo njero..
                              
klakon ajur awakku.. bosok jeroanku..
                  
mumpung durung kebacut jero..
                
tak jabel wae tresnaku
             
eman-eman ati iki..
                 
yen mung mbok main-mainke..

            
jane aku isih sayang kowe..
                           
ning percuma sayangku.. ora ono ajine..
                           
opo gunane kowe kondo tresno aku..
                           
nyatane kowe isih abot.. masa lalumu..

(Chorus)
             
yen tak terus-terusno..
            
 remuk njobo njero..
                              
klakon ajur awakku.. bosok jeroanku..
                  
mumpung durung kebacut jero..
                
tak jabel wae tresnaku
             
eman-eman ati iki..
                 
yen mung mbok main-mainke..

(Int.)    -
                  -

(Chorus)
             
yen tak terus-terusno..
            
 remuk njobo njero..
                              
klakon ajur awakku.. bosok jeroanku..
                  
mumpung durung kebacut jero..
                
tak jabel wae tresnaku
             
eman-eman ati iki..
                 
yen mung mbok main-mainke..

            
jane aku isih sayang kowe..
                           
ning percuma sayangku.. ora ono ajine..
                           
opo gunane kowe kondo tresno aku..
                                
-

nyatane kowe isih abot.. masa lalumu..

(Chorus)
             
yen tak terus-terusno..
            
 remuk njobo njero..
                              
klakon ajur awakku.. bosok jeroanku..
                  
mumpung durung kebacut jero..
                
tak jabel wae tresnaku
             
eman-eman ati iki..
                 
yen mung mbok main-mainke..

(Int.)    -
                  -

(Chorus)
             
yen tak terus-terusno..
            
 remuk njobo njero..
                             
klakon ajur awakku.. bosok jeroanku..

             
yen tak terus-terusno..
            
 remuk njobo njero..
                             
klakon ajur awakku.. bosok jeroanku..
                  
mumpung durung kebacut jero..
            
tak jabel wae tresnaku
             
eman-eman ati iki..
                 
yen mung mbok main-mainke..

               
nyuwun sewu.. kowe uwis..
         
ra pantes tak gondeli..



Momon - Bosok[

(Intro)    
         ..

                     
sing mbok gandeng iki tanganku..
              
statusmu karo aku..
                       -
sing mbok gagas dudu aku..
  
ragamu ning kene
                
pikiranmu ning ngendi
                      
ning mantanmu sing jare wis..
                -
mbok setip jenenge..

(Chorus)
             
yen tak terus-terusno..
           
 remuk njobo njero..
                           
klakon ajur awakku.. bosok jeroanku..
                  
mumpung durung kebacut jero..
              
tak jabel wae tresnaku
             
eman-eman ati iki..
                
yen mung mbok main-mainke..

           
jane aku isih sayang kowe..
                           
ning percuma sayangku.. ora ono ajine..
                         
opo gunane kowe kondo tresno aku..
                         
nyatane kowe isih abot.. masa lalumu..

(Chorus)
             
yen tak terus-terusno..
           
 remuk njobo njero..
                           
klakon ajur awakku.. bosok jeroanku..
                  
mumpung durung kebacut jero..
              
tak jabel wae tresnaku
             
eman-eman ati iki..
                
yen mung mbok main-mainke..

(Int.)    -
                  -

(Chorus)
             
yen tak terus-terusno..
           
 remuk njobo njero..
                           
klakon ajur awakku.. bosok jeroanku..
                  
mumpung durung kebacut jero..
              
tak jabel wae tresnaku
             
eman-eman ati iki..
                
yen mung mbok main-mainke..

           
jane aku isih sayang kowe..
                           
ning percuma sayangku.. ora ono ajine..
                         
opo gunane kowe kondo tresno aku..
                             -
nyatane kowe isih abot.. masa lalumu..

(Chorus)
             
yen tak terus-terusno..
           
 remuk njobo njero..
                           
klakon ajur awakku.. bosok jeroanku..
                  
mumpung durung kebacut jero..
              
tak jabel wae tresnaku
             
eman-eman ati iki..
                
yen mung mbok main-mainke..

(Int.)    -
                  -

(Chorus)
             
yen tak terus-terusno..
           
 remuk njobo njero..
                          
klakon ajur awakku.. bosok jeroanku..

             
yen tak terus-terusno..
           
 remuk njobo njero..
                          
klakon ajur awakku.. bosok jeroanku..
                  
mumpung durung kebacut jero..
           
tak jabel wae tresnaku
             
eman-eman ati iki..
                
yen mung mbok main-mainke..

               
nyuwun sewu.. kowe uwis..
        
ra pantes tak gondeli..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Bosok – Momon yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Bosok – Momon, Lirik Lagu Bosok – Momon, Kunci Gitar Bosok – Momon

Post Your Thoughts