Chord Gitar Bucin (Cukup Semene) – Nabila feat. Destian

Berikut ini merupakan Chord Gitar Bucin (Cukup Semene) – Nabila feat. Destian. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Bucin (Cukup Semene) – Nabila feat. Destian, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Bucin (Cukup Semene) – Nabila feat. Destian.

Capo di fret 2

                  
kowe meneng aku yo meneng
            
ra bakal tak aruhi
                       
mergo yakin dudu aku sing salah..

                     
yen gur arep menangan ati
           
aku wani ngladeni
         
aku dudu budak cinta
                       
sing iso.. terus mbok apusi..

(Intro)        

    
naliko kowe bali..
    
aku ra bakal nompo..
       
mergo mbiyen kowe
           
sing mutusi pengen lungo

              
yowes tak lilakno..
             
aku ra bakal cidro..
                                
mergo kesuwen anggonku nyimpen lara..

     
bola-bali mblenjani..
      
malah soyo nglarani..
              
wes tak kei ati nanging kowe

terus ngapusi..

                
mulane cukup semene..
                  
mending wes bubar wae..
                        
saiki wes ben mlaku dewe-dewe..

              
ben kowe ngerteni
               
mandheg dolanan ati
                         
sku pengen nyobo.. sepiro kuatmu..

(Chorus)
                  
kowe meneng aku yo meneng
            
ra bakal tak aruhi
                       
mergo yakin dudu aku sing salah..

                     
yen gur arep menangan ati
           
aku wani ngladeni
         
aku dudu budak cinta
                       
sing iso.. terus mbok apusi..

(Int.)       ..

     
bola-bali mblenjani..
      
malah soyo nglarani..
              
wes tak kei ati nanging kowe

terus ngapusi..

                
mulane cukup semene..
                  
mending wes bubar wae..
                        
saiki wes ben mlaku dewe-dewe..

              
ben kowe ngerteni
               
mandheg dolanan ati
                         
sku pengen nyobo.. sepiro kuatmu..

(Chorus)
                  
kowe meneng aku yo meneng
            
ra bakal tak aruhi
                       
mergo yakin dudu aku sing salah..

                     
yen gur arep menangan ati
           
aku wani ngladeni
                       
aku dudu budak cinta nggo kowe..

                  
kowe meneng aku yo meneng
            
ra bakal tak aruhi
                       
mergo yakin dudu aku sing salah..

                     
yen gur arep menangan ati
           
aku wani ngladeni
         
aku dudu budak cinta
                       
sing iso.. terus mbok apusi..
            
aku.. dudu budak cinta
                     
sing iso mbok apusi..



Nabila feat. Destian - Bucin (Cukup Semene)[

                  
kowe meneng aku yo meneng
           
ra bakal tak aruhi
                       
mergo yakin dudu aku sing salah..

                     
yen gur arep menangan ati
          
aku wani ngladeni
         
aku dudu budak cinta
                       
sing iso.. terus mbok apusi..

(Intro)        

    
naliko kowe bali..
    
aku ra bakal nompo..
       
mergo mbiyen kowe
           
sing mutusi pengen lungo

              
yowes tak lilakno..
            
aku ra bakal cidro..
                                
mergo kesuwen anggonku nyimpen lara..

     
bola-bali mblenjani..
      
malah soyo nglarani..
              
wes tak kei ati nanging kowe

terus ngapusi..

                
mulane cukup semene..
                 
mending wes bubar wae..
                        
saiki wes ben mlaku dewe-dewe..

              
ben kowe ngerteni
              
mandheg dolanan ati
                         
sku pengen nyobo.. sepiro kuatmu..

(Chorus)
                  
kowe meneng aku yo meneng
           
ra bakal tak aruhi
                       
mergo yakin dudu aku sing salah..

                     
yen gur arep menangan ati
          
aku wani ngladeni
         
aku dudu budak cinta
                       
sing iso.. terus mbok apusi..

(Int.)       ..

     
bola-bali mblenjani..
      
malah soyo nglarani..
              
wes tak kei ati nanging kowe

terus ngapusi..

                
mulane cukup semene..
                 
mending wes bubar wae..
                        
saiki wes ben mlaku dewe-dewe..

              
ben kowe ngerteni
              
mandheg dolanan ati
                         
sku pengen nyobo.. sepiro kuatmu..

(Chorus)
                  
kowe meneng aku yo meneng
           
ra bakal tak aruhi
                       
mergo yakin dudu aku sing salah..

                     
yen gur arep menangan ati
          
aku wani ngladeni
                       
aku dudu budak cinta nggo kowe..

                  
kowe meneng aku yo meneng
           
ra bakal tak aruhi
                       
mergo yakin dudu aku sing salah..

                     
yen gur arep menangan ati
          
aku wani ngladeni
         
aku dudu budak cinta
                       
sing iso.. terus mbok apusi..
            
aku.. dudu budak cinta
                     
sing iso mbok apusi..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Bucin (Cukup Semene) – Nabila feat. Destian yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Bucin (Cukup Semene) – Nabila feat. Destian, Lirik Lagu Bucin (Cukup Semene) – Nabila feat. Destian, Kunci Gitar Bucin (Cukup Semene) – Nabila feat. Destian

Post Your Thoughts