Chord Gitar Bukit Bintang (Loro Ati Iki) – Dyah Novia

Berikut ini merupakan Chord Gitar Bukit Bintang (Loro Ati Iki) – Dyah Novia. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Bukit Bintang (Loro Ati Iki) – Dyah Novia, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Bukit Bintang (Loro Ati Iki) – Dyah Novia.

Capo di fret 2

(Intro)      

  
langit mendung..
                
tekan duwur.. yogyakarta..
                   
tambah ngiris.. ati iki..
             
loro.. ke loro loro..
           
ora ono.. tombo..

            
gemerlipe lampu..
           
neng bukit bintang..
                      
nambah kangen.. marang sampean..
                     
suwe ra kepetok amergo kahanan..
                          
neng kono sampean uwes jejodohan ..

(Chorus)
                     
loro ati iki.. kini sendiri..
                     
hanya berteman dengan sepi..
             
saiki nangis awan bengi
             
mung iso ngenteni..
                   
ilange.. roso tresno iki..

(Int.)        
             

            
gemerlipe lampu..
           
neng bukit bintang..
                     
nambah kangen.. marang sampean..
                     
suwe ra kepetok amergo kahanan..
                          
neng kono sampean uwes jejodohan..

(Chorus)
                     
loro ati iki.. kini sendiri..
                     
hanya berteman dengan sepi..
             
saiki nangis awan bengi
             
mung iso ngenteni..
                   
ilange.. roso tresno iki..
                      
ilange.. roso tresno iki..



Dyah Novia - Bukit Bintang (Loro Ati Iki)[

(Intro)      

  
langit mendung..
                
tekan duwur.. yogyakarta..
                   
tambah ngiris.. ati iki..
            
loro.. ke loro loro..
           
ora ono.. tombo..

            
gemerlipe lampu..
           
neng bukit bintang..
                      
nambah kangen.. marang sampean..
                    
suwe ra kepetok amergo kahanan..
                          
neng kono sampean uwes jejodohan ..

(Chorus)
                    
loro ati iki.. kini sendiri..
                     
hanya berteman dengan sepi..
             
saiki nangis awan bengi
            
mung iso ngenteni..
                   
ilange.. roso tresno iki..

(Int.)        
             

            
gemerlipe lampu..
           
neng bukit bintang..
                     
nambah kangen.. marang sampean..
                    
suwe ra kepetok amergo kahanan..
                          
neng kono sampean uwes jejodohan..

(Chorus)
                    
loro ati iki.. kini sendiri..
                     
hanya berteman dengan sepi..
             
saiki nangis awan bengi
            
mung iso ngenteni..
                   
ilange.. roso tresno iki..
                      
ilange.. roso tresno iki..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Bukit Bintang (Loro Ati Iki) – Dyah Novia yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Bukit Bintang (Loro Ati Iki) – Dyah Novia, Lirik Lagu Bukit Bintang (Loro Ati Iki) – Dyah Novia, Kunci Gitar Bukit Bintang (Loro Ati Iki) – Dyah Novia

Post Your Thoughts